ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA Militaire: Λουκέτο σε Δημοσιογραφικές Ιστοσελίδες ετοιμάζει η Kυβέρνηση στις 25 Ιουνίου.

0
298

«Βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει στις 25 Ιουνίου είναι να κλείσει ιστοσελίδες»…ισχυρίζεται στέλεχος του ΥΠΕΞ, σύμφωνα με αποκάλυψη του Militaire.

SSL - HTTPS Λουκέτο ασφαλείας | Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - EPROM Web Development Solutions

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ιστότοπος Militaire καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, η κυβέρνηση ετοιμάζει επιτροπές λογοκρισίας σε Ελληνικές ιστοσελίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο ιστότοπος που θέτει και καυτά ερωτήματα, στέλεχος του ΥΠΕΞ ισχυρίζεται-γραπτώς-ότι :

«Βασικό μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις 25/06 είναι να κλείσει όλες τις Ελληνικές Iστοσελίδες (και του αμυντικού χώρου βεβαίως) οι οποίες πραγματοποιούν στυγνή Φίλο-Ρωσική προπαγάνδα».

Ποιος θα το κρίνει αυτό δεν γράφει το στέλεχος του ΥΠΕΞ! Θα υπάρξουν Επιτροπές Λογοκρισίας που θα κρίνουν ποιο δημοσίευμα είναι…φίλο-ρωσικό; Πως θα κρίνουν, αυτοί που θα κρίνουν τα Δημοσιεύματα και τις Ιστοσελίδες; Θα είναι «φίλο-ρωσικά» τα δημοσιεύματα που θα ασκούν κριτική στην Ελληνική Κυβέρνηση που έστειλε όπλα στην Ουκρανία και μπορεί να ξαναστείλει;

Λουκέτο" σε πασίγνωστες ελληνικές ιστοσελίδες - Ποια είναι τα 250 domains... | Ελλάδα Ειδήσεις

To Militaire να θέτει εύλογα κάποια ερωτήματα, όπως:

-Aπό που γνωρίζει το στέλεχος του ΥΠΕΞ ότι αποτελεί «Βασικό μέλημα της επόμενης κυβέρνησης» που πιθανότατα θα είναι Kυβέρνηση Μητσοτάκη, να βάλει λουκέτο σε Δημοσιογραφικές ιστοσελίδες;

-Υπάρχουν τέτοιες σκέψεις και τις γνωρίζει;

-Είναι προσωπικές του απόψεις; Ακόμη κι έτσι πως γίνεται να υπηρετεί στο ΥΠΕΞ και να υποστηρίζει δημόσια τέτοιες απόψεις;

  • Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας -στον οποίο έχουμε ασκήσει κριτική για άλλα ζητήματα-είναι στην όχθη των πολιτικών της μετριοπάθειας. Αυτό δεν αμφισβητείται. Η ηγεσία του ΥΠΕΞ ενημερώθηκε αργά το βράδυ από το militaire.gr για τις απόψεις του στελέχους της. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Δένδιας και το επιτελείο του θα εξηγήσουν τι συμβαίνει.
  • Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο στέλεχος έχει απασχολήσει ξανά με γραπτά σχόλια του; Δεν είχε ενημερωθεί τότε η ηγεσία του ΥΠΕΞ ή απλά του έδωσε δεύτερη ευκαιρία.

Το Militaire σημειώνει τέλος ότι αναμένει  κάποια αντίδραση από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από τους συναδέλφους των τηλεοπτικών σταθμών, ειδικά τους προβεβλημένους.

«Η ενόχληση στις επιθέσεις κατά της ελευθεροτυπίας δεν μπορεί να γίνονται κατά περίπτωση, γιατί τότε απλά απαξιωνόμαστε -κι άλλο- στα μάτια του κόσμου! Δεν γίνεται να ξεσηκώνουμε τον κόσμο σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες πολύ σοβαρότερες όπως αυτή που αποκαλύπτουμε,  να κάνουμε…το κορόιδο. Έτσι δεν είναι;»…καταλήγει στο δημοσίευμα του ο ιστότοπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here