ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γ. Ντάσκα: Κατήγορος του Πολάκη έχει πάρει δάνειο 1,8 εκατ. Ευρώ – Επέστρεψε έστω τα μισά;

0
663

«Δεν γνωρίζω τον κύριο Πολάκη, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ και δεν με ενδιαφέρει το ύφος του ανθρώπου, όμως θα πήγαινα μάρτυρας υπέρ του στο δικαστήριο», τόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, υπογραμμίζοντας πως θεωρεί δίκαια όσα καταγγέλλει ο Π. Πολάκης σχετικά με τους περίεργους δανεισμούς πολλών πολιτικών και δημοσιογράφων, με αφορμή το δικό του δάνειο που βρέθηκε στην επικαιρότητα.

Καλεσμένος στον εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1, ο κ. Ντάσκας υποστήριξε:

«Ένας από τους κατήγορους του κ. Πολάκη έχει πάρει δάνειο 1,8εκατ ευρώ για πρώτη κατοικία κι έχει φτιάξει μεζονέτες και ρωτώ αν έχει επιστρέψει έστω το μισό ποσό του δανείου».

Μάλιστα, έφερε έγγραφο στην εκπομπή το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αποδεικνύει την κομπίνα με τα δάνεια και τις αήθεις τραπεζικές τακτικές, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.

«Αυτή είναι μια δικαστική απόφαση με ονόματα, μια τράπεζα – κατά σύμπτωση αυτή που έχει δώσει εξακοσαριές, εφτακοσαριές δάνεια σε δημοσιογράφους – έχει καταδικαστεί για εξαπάτηση. 1,8 εκ ευρώ ήταν το δάνειο που δόθηκε σε μια επιχείρηση και εδώ βρίσκεται η καταδίκη της τράπεζας γιατί εξαπάτησε το δικαστήριο.

Κι όμως δεν κουνιέται φύλλο. Αυτή η συγκεκριμένη τράπεζα έχει δώσει δάνεια μαμούθ και ας ψάξει κανείς να δει, τα επιστρέφουν αυτά τα δάνεια οι δημοσιογράφοι;»….διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

«Σε όλες τις χώρες οι πολιτικοί κάνουν σκάνδαλα, οι δημοσιογράφοι τα αποκαλύπτουν και οι πολιτικοί τα διαψεύδουν. Στην Ελλάδα έχουμε κάνει πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας. Οι πολιτικοί καταγγέλλουν σκάνδαλα κι οι δημοσιογράφοι τα διαψεύδουν. Οι δημοσιογράφοι έχουν άσχημες σχέσεις με τραπεζικά ιδρύματα κι επειδή γνωρίζουν τα εγκλήματα των τραπεζών, όχι μόνο δεν μιλάνε, αλλά όποιος πει καμιά κουβέντα, σπεύδουν εναντίον του»……κατέληξε ο Γιάννης Ντάσκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here