ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στο σπίτι του Καραμανλή ο Μητσοτάκης!

0
167

«Είσαι ανεπιθύμητος!» του διεμήνυσαν οι Καραμανλικοί! Το πικρό ποτήρι της διάλυσης της παράταξης με το ψευδοσυνέδριο σου και την συμπόρευση με την παρέα Σημίτη, θα το πιείς μόνος σου!

Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να μην θέλει να κάνει τον «επίτιμο», ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν από τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, οι Καραμανλήδες όμως δεν έχουν καμία τέτοια δέσμευση.

Μόλις λοιπόν ενημερώθηκαν ότι ο Μητσοτάκης σκόπευε να επισκεφθεί την πρώτη Σερρών, για να τιμήσει τον εθνάρχη, του έστειλαν μήνυμα. «Μην πατήσεις το πόδι σου, είσαι ανεπιθύμητος»! 

Εσύ που έχεις ατιμάσει την κληρονομιά του εθνάρχη, μην τολμήσεις να έρθεις εδώ. Δεν θα βρεις κανέναν! Έβαλε την ουρά στα σκέλια λοιπόν και άλλαξε το πρόγραμμα του πανικόβλητος. Πηγαίνοντας στα βουβάλια! 

Συγκρίνετε τώρα την συμπεριφορά αυτή με τον πραγματικό και άξιο συνεχιστή του Καραμανλή, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλασσαν στην πρώτη Σερρών τόσο οικογένεια Καραμανλή όσο και ο λαός. Ο οποίος θα μιλήσει ακριβώς τη στιγμή που πρέπει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here