ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΓΓΡΑΦΟ με 45εκ σε μίζες από την Novartis! Ακίνητα, μετρητά και ράβδοι χρυσού σε πολιτικούς και…συζύγους.

0
456

Μπορεί για τους σταθμούς που ελέγχει η διαπλοκή ότι η υπόθεση Novartis «τελείωσε», ίσως για να το πιστέψουν οι ίδιοι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τώρα ξεκινάει η έρευνα από την δικαιοσύνη

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διερεύνηση του γιγαντιαίου σκανδάλου με τη NOVARTIS αρχίζει με το άνοιγμα του τροφοδότη λογαριασμού του Κωνσταντίνου Φρουζή σε τράπεζα της Ελβετίας.

ΟΛΕΣ οι μίζες σε πολιτικά πρόσωπα, διοικήσεις ταμείων και νοσοκομείων και σε άλλους κρατικούς αξιωματούχους δόθηκαν από τον επίμαχο λογαριασμό.

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ εισαγγελείς είναι έτοιμοι να ελέγξουν εξονυχιστικά τις εταιρείες και τα φυσικά πρόσωπα τα οποία συνδέονται με τον επίμαχο λογαριασμό, προκειμένου να τεκμηριώσουν κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος σε όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

ΜΕΧΡΙ τώρα η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της μαρτυρίες για τον τρόπο που ξεπλένονταν από τον Φρουζή τα τεράστια ποσά που προέρχονταν από τον πολυεθνικό φαρμακευτικό κολοσσό και στη συνέχεια τα χρησιμοποιούσε για τις λεγόμενες διακριτικές πληρωμές όπως αποκαλούν τις μίζες οι άνθρωποι της… αγοράς.

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ θα αποκαλύψουν ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι είναι αθώοι και ποιοι χρησιμοποίησαν παρένθετα πρόσωπα για να ξεπλύνουν τα ποσά από τις μίζες.

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν εντοπίσει κινήσεις από τον επίμαχο λογαριασμό για αγορά ακινήτων στο εξωτερικό από εταιρεία που συνδέεται με πολιτικό πρόσωπο.

ΨΑΧΝΟΥΝ επίσης κάποιες περίεργες εταιρείες που στήθηκαν στον Λίβανο από συγγενικά πρόσωπα πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ θερμό ενώ το Φθινόπωρο οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές.

ΔΕΝ αποκλείεται το άνοιγμα του τροφοδότη λογαριασμού στην Ζυρίχη να προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

ΑΝ επιβεβαιωθούν οι ανεπίσημες πληροφορίες για μίζες πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε κορυφαία στελέχη των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης τότε δρομολογούνται αυτομάτως και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

ΕΙΝΑΙ πολύ πιθανόν να προκαλέσει ακόμα και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στην περίπτωση κατά την οποία το κυβερνών κόμμα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το μπάχαλο που θα επικρατήσει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΣΕ κάθε περίπτωση αν οι κινήσεις του τροφοδότη λογαριασμού τεκμηριώσουν εμπλοκές πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here