ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η πραγματική αιτία της επίθεσης κατά Κατρούγκαλου!

0
233

Ποίο είναι το βρώμικο μυστικό που κρύβεται στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το οποίο είναι η αιτία της επίθεσης ενάντια στον Κατρούγκαλο;

Πώς οι τόσο σκληροί θεσμοί (πρώην τρόικα) απέσυραν την απαίτησή τους για απολύσεις στο δημόσιο;

Μην ξεχνάτε πως οι απολύσεις αυτές ήταν ένα μέτρο που κόστισε πολύ ακριβά στο μνημονιακό μπλοκ. Ίσως μάλιστα να καθόρισε και το εκλογικό αποτέλεσμα. Πως ξαφνικά αποσύρθηκε αυτή η απαίτηση αμαχητί από τους «θεσμούς»;

Το μυστικό είναι πως οι απολύσεις στο Δημόσιο ουδέποτε ζητήθηκαν από την τρόικα αλλά προσφέρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση ως ισοδύναμο μέτρο των απολύσεων του τραπεζικού τομέα.

Η τρόικα και στο παρελθόν όπως και τώρα απαιτεί τις αλλαγές στα εργασιακά (ομαδικές απολύσεις) ώστε να προχωρήσει στην εξυγίανση των τραπεζών με μαζικές απολύσεις.

Αντί αυτών η ελληνική κυβέρνηση προσέφερε στο παρελθόν τις απολύσεις στο δημόσιο ως ισοδύναμο μέτρο των απολύσεων των τραπεζικών.

Με τον τρόπο αυτό η μείωση του προσωπικού των τραπεζών έγινε και θα συνεχίσει να γίνεται με πλουσιοπάροχες εθελούσιες εξόδους, τις οποίες πληρώνει αφειδώς ο ελληνικός λαός.

Η ανάκληση των απολύσεων, που προωθεί ο Κατρούγκαλος, δημιουργεί διπλό πρόβλημα γιατί αφενός έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί ως ισοδύναμο μέτρο των εθελούσιων εξόδων των τραπεζικών που έγιναν τα έτη 2013-2014, αλλά αφετέρου δυσχεραίνει και τις εθελούσιες που προγραμματίζονται για τα επόμενα 3 έτη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή……πατήστε ΕΔΩ…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here