ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Deutsche Bank αναμένεται να καταρρεύσει!

0
153

Την ίδια στιγμή που κούναγαν το δάχτυλο στην Ελλάδα για 80 δις, η γερμανική τράπεζα δημιουργούσε την φούσκα της χιλιετίας ύψους 64 τρις δολαρίων σε παράγωγα!

Ενδεικτικά, αποσύρουν τα λεφτά τους μεγάλο-καταθέτες και επενδυτές σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα της τράπεζας!

Έκρυβαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα CDS δείχνουν κατάρρευση! Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει επιφέρει η Deutsche Bank που δεν θα μιλάμε πλέον για οικονομικό ολοκαύτωμα αλλά για πιθανόν παγκόσμιο κραχ. 

Για να κατανοήσετε το μέγεθος, δείτε το γράφημα:

Η αριστερή στήλη δείχνει το Γερμανικό ΑΕΠ. Η μεσαία στήλη, το ΑΕΠ ολόκληρης της Ευρωζώνης και η δεξιά στήλη την έκθεση της Deutsche Bank που περιγράψαμε.

Όπως καταλαβαίνετε, μπροστά της, τα μεγέθη της Ελλάδας είναι μία ευθεία γραμμή. Με άλλα λόγια, η πτώση της Deutsche Bank ισοδυναμεί με χρεοκοπία 220 χωρών με το πρόβλημα της Ελλάδας.

Δείτε τώρα τι αποκαλύπτουν τα CDS τις τελευταίες ημέρες:

Ήδη βρίσκονται στα επίπεδα της εποχής Lehman Brothers, με την διαφορά ότι τότε η DB ήταν από τους διοργανωτές του κολοσσιαίου σκανδάλου.

Ουδείς μπορεί να στηρίξει αυτή την φούσκα όταν σκάσει και γνωρίζοντας την ιστορία, όταν σκάνε οι Γερμανοί, έχουμε παγκόσμιο πόλεμο.

Μην υποτιμάτε μάλιστα την πρόσφατη χολιγουντιανή ταινία «Το σορτάρισμα» η οποία πραγματευόταν το σκάνδαλο Lehman. Η ταινία περιγράφει την DB ως οργανωτή του σκανδάλου, κοινώς οι αμερικάνοι τραβούν το χαλί, τουλάχιστον επικοινωνιακά στους γερμανούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, από τα τέλη Νοέμβρη σημειώνονται κολοσσιαίες μετακινήσεις κεφαλαίων, αφού η πορεία στον όλεθρο είναι εμφανής.

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις με φόντο τον επικίνδυνο Σόιμπλε να μιλά ακόμα για Grexit……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here