ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ντοκουμέντων «συστηματικής» έρευνας για Siemens και Σαμαρά!!

0
181

Εφ’ όσον υπάρχει τέτοια μαρτυρία, πρέπει άμεσα να κινηθεί η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την ορθότητα της. Εάν ισχύει, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης!!

Αναδημοσιεύουμε:

Tο M@keleio.gr εδώ που έφτασε η χώρα, σε ένα χάλι χωρίς επιστροφή, με το Λαό να έχει την πλάτη στον τοίχο, με τα καθεστωτικά Μέσα να έχουν φιμωθεί από τα χρέη τους και με την κοινή γνώμη έτοιμη να ετοιμάζεται πάλι να κάνει το λάθος να ξαναψηφίσει τους επίορκους, τους κλέφτες και τους εχθρούς της πατρίδος…..δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά και ντοκουμέντα

τα οποία γνωρίζουν έξι ακόμα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και φυλάνε βαθιά μέσα στα συρτάρια του παρελθόντος μολύνοντας τα χέρια τους με τις αμαρτίες μιας ζωής.

Όσα θα παραθέσουμε είναι το ντοκουμέντο συστηματικής έρευνας η οποία γίνεται εδώ και περίπου έναν με ενάμιση χρόνο και αφορά όσα μας έχει εκμυστηρευτεί «μετά απόλυτης βεβαιότητας» – όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται – ενώπιον πάντα τρίτου συγκεκριμένου προσώπου-μάρτυρα (το οποίο έχει άμεση γνώση με διαδραματιζόμενα), ο καταγγέλλων και γνώστης του σκοτεινού παρασκηνίου.

Η συνέχεια είναι ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here