ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο σκοτεινός και καταστροφικός ρόλος του Γιάννη Στουρνάρα!

0
226

Ο Σαμαράς και το εθνικό σαμποτάζ Στουρνάρα.

Ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας με την ανεκδιήγητη στάση του αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, δεν υπονομεύει μόνο την πατρίδα, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και ολόκληρη την αγορά.

Υπονομεύει την ίδια την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία ήταν θιασώτης όπως και η ένωση ελληνικών τραπεζών, αυτής της εξόδου.

Ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας γνωρίζει πάρα πολύ καλά την καταστροφική σε επίπεδο δολιοφθοράς έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το τραπεζικό σύστημα. 

Γνώριζε λοιπόν τον κίνδυνο για τις καταθέσεις τις ελληνικές τράπεζες που προκάλεσε αυτή η έκθεση, εάν δεν γινόταν αυτή η έξοδο στις αγορές, την οποία ο ίδιος υπονόμευσε.

Γιατί το έκανε; Γιατί ο ίδιος ήταν ο υπουργός του Σαμαρά όταν ο τελευταίος επιχείρησε την αποτυχημένη έξοδο στις αγορές. 

Και τώρα ο Σαμαράς τον πιέζει να ασκήσει δολιοφθορά στην κυβέρνηση για να καλύψει την δική του αποτυχία, αφού η σύγκριση πλέον είναι συντριπτική.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είχε ακόμα χειρότερο σκοπό. Δηλαδή να προκαλέσει ο ίδιος bail in στις τράπεζες προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση, μέσω της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος που θα ακολουθούσε.

Η κυβέρνηση για να μπορέσει να κυβερνήσει, πρέπει να σταματήσει τον κύριο Γιάννη Στουρνάρα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here