ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πλήρης κατάρρευση των ποσοστών της ΝΔ.

0
208

«Η κυβέρνηση καταρρέει και ο Σαμαράς σύντομα θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε εκλογές». Αυτό έλεγε τις προάλλες στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο ιδιωτικής συζήτησης κάπου στα βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυπτε στους συνομιλητές του ότι ήδη οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Νέα Δημοκρατία – η οποία έτσι κι αλλιώς ηττήθηκε με τέσσερις μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου – να χάνει έδαφος με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 10 μονάδες διαφορά.

Ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου, η ομάδα των συμβούλων που πλαισιώνει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά επεξεργάζεται τα στοιχεία των ερευνών, οι οποίες δείχνουν τη Νέα Δημοκρατία να κατρακυλά σε ποσοστά της τάξης του 13 με 15% με τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα να βρίσκεται περίπου στο 25% και με όλα τα δεδομένα να βρίσκονται υπέρ του.

Χαρακτηριστικό του τι συμβαίνει στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ότι το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που προαναφέρθηκε σημείωνε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα! Θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά, όπως και να έχει».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αντώνης Σαμαράς, δεδομένου ότι η νέα πραγματικότητα που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις δείχνει πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να έχει την κατάληξη του ΠΑΣΟΚ και να…..παλέψει ακόμη για τη δεύτερη θέση στις εκλογές, ειδικά μετά τα όσα συμβαίνουν με τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και γενικότερα από τις επιπτώσεις τις αντιλαϊκής πολιτικής, δέχεται εισηγήσεις ώστε να προσφύγει στις κάλπες το φθινόπωρο, πριν η Νέα Δημοκρατία καταγράψει μονοψήφια νούμερα.

Μάλιστα βουλευτές διερωτώνται αν εκτός από την εκλογή Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας…..η κυβέρνηση θα καταφέρει να ψηφίσει προϋπολογισμό;;

Εκλογές μέσα στο 2014; Θα δείξει…..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here