ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα πρόσωπα που προτείνουν στον πρωθυπουργό για το ανώτατο αξίωμα οι Σημίτης-Βενιζέλος

0
618

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες, Σημίτης και Βενιζέλος πρότειναν δύο ονόματα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα ονόματα αυτά είναι ο Τάσος Γιαννίτσης, πρώην υπουργός του Σημίτη και ο κύριος Βασίλης Σκουρής, πρώην πρόεδρος του δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στο Λουξεμβούργο.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι το κίνητρο και το κριτήριο των κύριων Σημίτη και Βενιζέλου, που τους οδήγησε σε αυτές τις δύο προτάσεις. Είναι το σχέδιο Σημίτη για προσφυγή στην Χάγη μαζί με την Τουρκία για όλες τις «συνοριακές διαφορές», όπως δυστυχώς είχε δεχθεί με την επαίσχυντη συμφωνία του Ελσίνκι!

Τότε που είχε βάλει ως και τον αείμνηστο Κωστή Στεφανοπουλο να δηλώσει ότι «πρέπει να πάμε για όλα τα θέματα στην Χάγη», για να τρέχει ο ερμος την επόμενη να τα μαζεύει μετά την κατακραυγή.

Το σχέδιο που έχουμε αποδομήσει εδώ στο “olympia.gr” με ισχυρότατα επιχειρήματα, αφού κατα την εθνική γραμμή, μια μόνο διαφορά έχουμε με την Τουρκία, την οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι Σημίτης και Βενιζέλος δεν θέλουν σε καμία περίπτωση την παραμονή του Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, καθώς γνωρίζουν ότι ποτέ δεν θα συνηγορήσει σε μία τέτοια εξέλιξη, αφού επανειλημμένα ακολουθεί την εθνική γραμμή ότι η μόνη διαφορά με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας.

Ενώ αντίθετα θεωρούν τα δύο πρόσωπα που προτιμούν «του χεριού τους» για να συνηγορήσουν σε μία τέτοια εξέλιξη, ο πρώτος λόγω της προϋπηρεσίας του ως υπουργός του Σημίτη, ο δεύτερος λόγω της θέσης που κατείχε.

Δηλαδή αφού κάνουμε το λάθος να προσφύγουμε στην Χάγη με το σκεπτικό που θέλει ο κύριος Σημίτης, έπειτα να βάλουμε και τον κύριο Σκουρή να παρακαλάει τους δικαστές για να μην δικαιώσουν την Τουρκία!

Αναμένουμε να δούμε τις προθέσεις του πρωθυπουργού. Εάν αποδεχθεί μία τέτοια πρόταση, στην οποία φυσικά θα συνηγορήσει και η κυρία Φώφη Γεννηματά, τότε το μέλλον της πατρίδας διαγράφεται εξαιρετικά δυσοίωνο όσον αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here