ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το άθλιο FAKEnews με τον Αλέξη Τσίπρα και τις 2000 ευρώ.

0
381

Το FAKEnews με τα 2.000 ευρώ που είπε ο Τσίπρας στο Μάτι έκανε το γύρο του διαδικτύου το οποίο αξιοποίησαν τα στελέχη της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου και Ανδρέας Οικονόμου και του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος, στα πάνελ των καναλιών.

Όμως ήταν μια φράση αποκομμένη από μια συνολικότερη κουβέντα όπου ο Πρωθυπουργός εξηγούσε την αναγκαιότητα της στήριξης της πυρόπληκτης περιοχής με υποδομές που λείπουν, όπως το νοσοκομείο που θα χτιστεί με τη βοήθεια της Κύπρου.

Το βίντεο αναπαρήγαγε η γνωστή επικοινωνιακή διαδικτυακή ομάδα της ΝΔ, «Ομάδα Αλήθειας» παίχτηκε από γνωστά αντικυβερνητικά sites και από το ΣΚΑΙ.

Το εν λόγω απόσπασμα, «κομμένο» και «ραμμένο» στα σημεία που βολεύει τη «γαλάζια» προπαγάνδα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνεται σε μία πυρόπληκτη της περιοχής, λέγοντας  της πως δεν θα σωθεί αν έπαιρνε 2.000 ευρώ και πως «θα τα σπατάλαγε».

Η συζήτηση όμως εκείνη την ώρα ήταν το γιατί είναι προτιμότερο τα χρήματα αυτά (που δίνει η Κύπρος) να μην «σπάσουν» σε επιδόματα π.χ. των 2.000 ευρώ στους κατοίκους, αλλά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υποδομών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή, κάτι στο οποίο, οι κάτοικοι το βρήκαν λογικά και συμφώνησαν.

Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα η καταφυγή στα FAKEnews  είναι μόνιμη όμως όλοι γνωρίζουν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια………

Συζήτηση του Πρωθυπουργού με τους κατοίκους του Ματιού στις  27/11/2018……..

Υ.Γ. FAKEnews ότι ο Αλέξης είπε σε κάτοικο «2.000 θα τα σπατάλαγες» – Ποιος βουλευτής ήταν (πάλι) πίσω από την πλαστογραφία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code