Αποκαλύπτουμε το βρώμικο σχέδιο Ερντογάν για εισβολή στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

0
511

Πως ο Ερντογάν θα επιχειρήσει να εισβάλει, έχοντας δημιουργήσει μάλιστα  δεδικασμένο.

Οι Τούρκοι έχουν εκπονήσει ολόκληρο το σχέδιο εισβολής στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα. Έχουν φτιάξει μάλιστα και τον νομικό μανδύα ώστε να παγιδεύσουν την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

– Οι τούρκοι προαναγγέλλουν και ξεκινούν γεωτρήσεις εντός των λιβυκών χωρικών υδάτων. Ανακοινώνουν μάλιστα ότι αυτές οι γεωτρήσεις θα γίνουν βάσει του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει.

– Υπολογίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα αντιδράσει, ακριβώς επειδή η γεώτρηση θα γίνει εκτός της ελληνικής Εθνικής κυριαρχίας.

– Η Γεώτρηση ολοκληρώνεται και οι τούρκοι μετακινούνται βόρεια, εντός της Ελληνικής ΑΟΖ, την οποία έχουν καταπατήσει με το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης.

– Εισβάλουν στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, επικαλούμενοι το ίδιο μνημόνιο και θέτοντας θέμα ντε φάκτο αναγνώρισης από την Ελλάδα, εφόσον η Ελλάδα δεν είχε αντιδράσει στην πρώτη γεώτρηση εντός λιβυκής κυριαρχίας.

Για να πραγματοποιηθεί το βρώμικο αυτό σχέδιο χρειάζονται δύο παράγοντες:

Ο πρώτος είναι να έχει επικρατήσει ο Σάρατζ στην Λιβύη.

Ο δεύτερος, η Ελλάδα να πέσει στην παγίδα και να μην αντιδράσει στην πρώτη γεώτρηση.

Εμείς, από αυτό το ταπεινό μετερίζι, θα πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ακυρώσουμε και τους δύο παράγοντες που χρειάζονται οι Tούρκοι για να εισβάλουν στην πατρίδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here