ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτά είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα.

0
465

Αυτές είναι οι πραγματικές κινήσεις των παράνομων μεταναστών…

Έγγραφα-Φωτιά που το «VoiceNews» εξασφάλισε για εσάς, μαρτυρά τις κινήσεις των παράνομων μεταναστών καθώς και τα σημεία εισόδου τους στην εδαφική επικράτειας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα έγγραφα που κοινοποίησαν οι Ελληνικές Αρχές στο ΝΑΤΟ αναφορικά με τις κινήσεις των παράνομων μεταναστών για τη 2η εβδομάδα του Μαρτίου 2021, το ακριβές σημείο εισόδου τους όπως επίσης και οι επιστροφές από την Ελλάδα πίσω στην Τουρκία οι οποίες δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι μηδενικές.

Όσα φυσικά λέγονται από το αρμόδιο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και τον κ. Μηταράκη περί επιστροφής τους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά «στάχτη στα μάτια» των Ελλήνων, λόγια εντυπωσιασμού και εσωτερικής κατανάλωσης για ένα «στοίχημα» που η Κυβέρνηση της ΝΔ (δυστυχώς για όλους) το έχασε νωρίς και μάλιστα πανηγυρικά.

Είναι παραπάνω από φανερό πλέον πως η Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο ψεύδεται ασυστόλως για τα πραγματικά στοιχεία της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας αλλά και η ανικανότητα της να διενεργήσει ουσιαστικές πολιτικές καταγραφής, αξιολόγησης και επαναπροώθησης των παράνομων μεταναστών στις χώρες καταγωγή στους, απόρροια της έλλειψης οργάνωσης, προτάσεων και ουσιαστικού προγράμματος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δείτε τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έγγραφα:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here