ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΑ είναι τα Στελέχη της ΕΥΠ που υπέγραψαν τις υποκλοπές Ν. Ανδρουλάκη και Δημοσιογράφων.

0
234

Το Παρακράτος είναι εδώ και Κυβερνά…

Οργανωμένο παρακράτος αποκαλύπτεται ότι λειτουργούσε-και λειτουργεί-εντός της ΕΥΠ με παρακολουθήσεις που συνιστούν ποινικά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, βάσει της κατάθεσης της Εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου η οποία έχει υπογράψει και αυτή όλες τις παρακολουθήσεις.

Παρακολουθήσεις για τις οποίες φυσικά ποινικά, εκτός από πολιτικά, είναι υπόλογος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης που ανέλαβε όλη την ΕΥΠ (και όλες οι ενέργειες της ΕΥΠ φέρουν την υπογραφή του), από τις 8 Ιουλίου 2019.

Το pronews.gr αποκαλύπτει σήμερα ποια είναι τα έξι-όπως επιβεβαίωσε η Β. Βλάχου-στελέχη της ΕΥΠ που υπέγραψαν και από τα οποία πρέπει να ξεκινήσει η έρευνα, αφού αυτοί υπέβαλαν το αίτημα.

Και συνηγόρησε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Π. Κοντολέων που ενημερώθηκε (υποτίθεται γι αυτό παραιτήθηκε) καi έδωσε την έγκρισή του και η Εισαγγελέας Β. Βλάχου υπέγραψες τις παρακολουθήσεις.

Την μισή ΕΥΠ «κάρφωσε» η εισαγγελέας Βασιλική Βλάχου για την απόφαση παρακολούθησης Ανδρουλάκη – Pronews.gr

Για «Εθνικούς Λόγους» ή για «Αποτροπή Εγκλήματος», σημειώνουμε ότι ήταν η «Αιτία»! Συμπωματικά, προφανώς, οι παρακολουθήσεις ξεκίνησαν όταν έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ!…

Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές που κοσμούν τα αιτήματα των παρακολουθήσεων πολλών άλλων.

Ποιοι έχουν υπογράψει τις παρακολουθήσεις;

-Η Διευθύντρια της περιβόητης Γ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ είναι η Ε.Μ. η οποία σήμερα παραμένει.

-Για την Α΄ Υποδιεύθυνση Αντικατασκοπείας που έχει τοποθετηθεί από το 2018 και παραμένει μέχρι σήμερα, ο Π.Μ.

-Στην κρίσιμη Β΄ Υποδιεύθυνση Αντιτρομοκρατίας/Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος η Ε.Γ. (προερχόμενη από την ΕΛΑΣ).

-Τμηματάρχης για την Κίνα η Σ.Ζ. (το ότι τοποθετήθηκε νέος διοικητής της ΕΥΠ ένας παλιός…«Μαοϊκός», είναι μάλλον ειρωνεία της ιστορίας)

-Στο Τμήμα του Οργανωμένου Εγκλήματος η Ε.Λ. που ήταν εκεί και επί Α. Σαμαρά

-Από το Οργανωμένο Έγκλημα και το Μεταναστευτικό (όταν η υπηρεσία έσπασε «στα δύο)» η Η.Γ. και η Μ.Π..

Οι υπογραφές των παραπάνω «κοσμούν» το αίτημα παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη, αλλά και άλλων πολλών Πολιτικών και Δημοσιογράφων.

Όμως γιατί η Επιτροπή δεν ζήτησε από την Β. Βλάχου ή από την ΕΥΠ, το έγγραφο με το αίτημα για υποκλοπή για να κλητεύσει και αυτά τα έξι στελέχη που επικαλείται η κα Βλάχου ότι έχουν υπογράψει το αίτημα;

Καταστράφηκε και αυτό;

Γιατί η Επιτροπή δεν κλήτευσε και τις δύο πρώην Υπαλλήλους της ΕΥΠ (Α.Ρ. και Μ.Σ.) που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά ως «Αντιφρονούντες» στην ΕΛ.ΑΣ. και οι οποίες έχουν καταγγείλει απόπειρα παρακολούθησής τους από το Σύστημα «Predator»;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η λίστα Μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής δεν πρόκειται να διευρυνθεί και στα Κόμματα θα δοθούν περίπου 15 ημέρες για να ετοιμάσουν τα πορίσματά τους.

Αλλά το θέμα δεν πρόκειται να κλείσει. Το μόνο Βέβαιο!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here