Αποφασίστηκε η Τελική ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

0
271

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συνεργασία αποφάσισε την τελική ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου Συνεδρίου του κόμματος λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πορεία της πανδημίας όσο και οργανωτικά θέματα που έπρεπε να επιλυθούν.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε από την ΚΟΕΣ το διάστημα 14 Απριλίου έως 17 Απριλίου και θα γίνει στο γήπεδο του ΤaeKwondo στο Φάληρο, μεταθέτοντας τον προηγούμενο σχεδιασμό κατά δύο περίπου εβδομάδες.

Το συνέδριο θεωρείται σημαντικό για την επόμενη ημέρα του κόμματος, ενώ από τα θέματα που θα συζητηθούν, ξεχωρίζει η πρότασή του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή του προέδρου του κόμματος αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής από τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από το συνέδριο.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές νέων μελών στο κόμμα θα συνεχιστούν έως τις 14 Μαρτίου. Τα μέλη θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στις συνεδριακές διαδικασίες αλλά και στην εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής.

Πρόσκληση εγγραφής νέων μελών-Νέα Αρχή

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βιώνουμε την κατάρρευση του πολυδιαφημισμένου επιτελικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

– Οι οδικές αρτηρίες το χειμώνα, μετά από χιονόπτωση, ανοίγουν όταν βρέξει ή όταν βγει ο ήλιος….

– Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι σβήνουν όταν φθάσουν στη θάλασσα….

– Δυστυχώς οι νεοφιλελεύθερες  ιδεοληψίες και η κακή διαχείριση της πανδημίας,  μας κατατάσσουν στις χειρότερες θέσεις σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Η κυβέρνηση θεωρεί κανονικότητα να έχουμε πάνω από 100 νεκρούς κάθε μέρα….

– Η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στα καύσιμα, χτυπάει την πόρτα των νοικοκυριών και απειλεί τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Πρέπει να μειωθούν άμεσα ο ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα, να γίνει παρέμβαση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ.

– Η δημοκρατία απειλείται,  με την επιλογή της κυβέρνησης να παίρνει εντολές από ανθρώπους της νύχτας αλλά και με την επιδίωξη της να χειραγωγήσει την ελεύθερη δημοσιογραφία…

Το επιτελικό κράτος πάντως αποδείχτηκε αποτελεσματικό στο να κάνει απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους (5 δισεκατομμύρια), θεωρώντας το κράτος ιδιοκτησία του και  την κρίση, λόγω της πανδημίας, ως ευκαιρία.

Πρέπει να εμποδίσουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να συνεχίσει το καταστροφικό έργο της.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!! Άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία!!!

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, καλεί όλους τους Προοδευτικούς Πολίτες της Κηφισιάς να ενταχθούν στο κόμμα και να έχουν ενεργή συμμετοχή στην πορεία προς το 3οΣυνέδριο, που θα γίνει τον Απρίλιο.

 Εγγραφές:

-στο σύνδεσμο (link) https://isyriza.gr/ ή

-στην ηλεκτρονική διεύθυνση: email: syrizakifisias@gmail.com

Απαραίτητη προϋπόθεση: Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here