Αποχή από τα μαθήματα στο 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας μέχρις ότου ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας!

0
211

Με αποχή από τα μαθήματα ξεκίνησε η εβδομάδα για το ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να πιέσουν τη δημοτική αρχή να επισπεύσει της διαδικασίες για την αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν στο σχολικό κτήριο τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και να τους διαβεβαιώσει για τη γενικότερη στατική του ασφάλεια.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, σε ραδιοφωνική εκπομπή, εκπρόσωπος του Συλλόγου και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στον «αέρα»», με τον δεύτερο να διαβεβαιώνει ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση μελέτης στατικής επάρκειας από τον Πολεοδομία, θέμα το οποίο «κυνηγά καθημερινά ο Δήμος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, κάλεσε τους γονείς να αφήσουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν τα μαθήματά τους. Οι τελευταίοι πάντως έχουν προαναγγείλει δυναμική παρουσία στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τετάρτη 4/11/2015.

Μετά την αποχή των μαθητών από τα μαθήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, λόγω προβλημάτων που παρουσιάζονται στο κτήριο (βλέπε δημοσίευμα) ο Δήμος Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις ενέργειες της διοίκησης αναφορικά με την ασφάλεια και καταλληλότητα του κτηρίου.

Δείτε την ανακοίνωση πατώντας ΕΔΩ….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here