«Απόλυτα βέβαιος» ο Benny……ότι ο ‘Ασαντ έκανε χρήση χημικών!!

0
289

Διασυρμός της Ελλάδας από τον «πολεμοχαρή», άσχετο και ανεύθυνο «Benny», υπουργό των Εξωτερικών της.

Μετά το όχι στον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας από την Βουλή του στις 29/08/2013, δείτε ΕΔΩ…., ο ΥΠ.ΕΞ. της Ελλάδας είναι ο μόνος που ζητά…..πόλεμο!…..χωρίς αποδείξεις για τα χημικά!!

Αν ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς είχε λίγη υπευθυνότητα θα τον είχε διώξει και ας ρίσκαρε την πιθανή πτώση της κυβέρνησής του…..

Ποιος διέπραξε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα;

Το καθεστώς Άσαντ ρίχνει τις ευθύνες στους αντάρτες, οι αντάρτες στον Άσαντ και οι επιθεωρητές του ΟΗΕ ερευνούν (και πάλι).

«Προβοκάτσια» (πάλι) των μυστικών Υπηρεσιών του Ισραήλ τα περί χημικών στην Συρία;; Οι έρευνες «δείχνουν» αντιφρονούντες.

Οι Υπηρεσίες των ΗΠΑ «δεν είναι βέβαιες ότι τα χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν από τον 'Ασαντ» σύμφωνα με το Associated Press!

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να μην μάθουμε ποτέ την αλήθεια – άλλωστε η υπόθεση είναι τόσο οφθαλμοφανής, που μοιάζει με «προβοκάτσια», ώστε να προετοιμαστεί η εισβολή.

Το μεγάλο πρόβλημα του Πρόεδρου Ομπάμα

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos), μόνο 21% των Αμερικανών είναι υπέρ στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία (έγιναν 21% από 9%, μετά τον εβδομαδιαίο «βομβαρδισμό» με προπαγάνδα από τα φιλικά στο ισραηλινό-εβραϊκό λόμπι, ΜΜΕ στις ΗΠΑ, όπως το CNN.

O λαός των ΗΠΑ, «βαρέθηκε» να πληρώνει για πολέμους δύο φορές στο Ιράκ, μία στη Σερβία, μία στο Αφγανιστάν και μια στη Λιβύη, με αποτέλεσμα να έχει πάθει μεγάλη ζημιά η οικονομία της χώρας.

'Eνα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ο αμερικάνικος λαός έχει καταλάβει ήδη ότι το Ισραήλ, μέσω του «λόμπι» του, χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ για δεκαετίες, με τον χειρότερο τρόπο.

Ενδεικτικό ότι στα τηλεοπτικά κανάλια CNN και FOX, εμφανίζονται μόνο Αμερικανό-Ισραηλινοί, ως…… «αναλυτές», που προσπαθούν να «πείσουν» για την «ανάγκη» επίθεσης στην Συρία.

Συνηθισμένη η πρακτική τους, την ζήσαμε πριν……με το Ιράκ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here