Αρραβώνες στο Μπάκινγχαμ;

0
359

Μια πανέμορφη ξανθιά Αγγλίδα, ηθοποιός και μανεκέν, βρίσκεται στην αγκαλιά του πιο περιζήτητου εργένη ανάμεσα στους εστεμμένους…..Ο λόγος για τον πρίγκιπα της Αγγλίας Χάρρυ και τη νέα του αγαπημένη Κρεσίντα Μπόνας.

Αυτό ίσως να μην μας απασχολούσε και πολύ , γιατί ο πρίγκιπας είναι ζωηρό αγόρι και μας έχει συνηθίσει ν αλλάζει συχνά κοπέλες. Όμως τούτη τη φορά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οι φήμες οργιάζουν πως ο κοκκινομάλλης μικρότερος αδελφός του Ουίλλιαμ πρόκειται μέχρι το τέλος του χρόνου να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του και κατά την άνοιξη να την παντρευτεί.

«Κάνε πίσω Κέητ Μίντλτετον, νέα ιστορία βασιλικής αγάπης μονοπωλεί το ενδιαφέρον»!

H γνωριμία

Τον 29άχρονο πρίγκιπα γνώρισε στην Κρεσίντα η φίλη της κι εξαδέλφη του πριγκίπισσα Ευγενία . Η Κρεσίντα και ο Χάρρυ βγαίνουν εδώ και 18 μήνες, όμως μετά το σάλο από τις γυμνές φωτογραφίες του στο πάρτι στο L.A. χώρισαν για λίγο, αλλά μετά επανήλθαν. Χαζή μόνο δεν είναι η Κρεσίντα ν αφήσει το πουλάκι να της ξεφύγει.

Πάντως μέχρι τα πράγματα να σοβαρέψουν αποφεύγουν να φωτογραφίζονται σε τρυφερές στιγμές αν και οι έξοδοί τους είναι συχνές. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η σχέση αυτή φάνηκε ότι θα ήταν τελείως διαφορετική από όλες τις άλλες του Χάρρυ, αφού ήθελε διαρκώς να βρίσκεται μαζί της και να τη βλέπει.

Και τώρα ακόμη περισσότερο . «Είναι η ΕΚΛΕΚΤΗ του » λένε πηγές. Έχουν και οι δύο το ίδιο χιούμορ, εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος, και στους δύο αρέσει η περιπέτεια κι η διασκέδαση. Η Κρεσίντα είναι έξυπνη, γνήσια ομορφιά, ψύχραιμη και καλή για παρέα.

Οι πειρασμοί μπορεί να είναι πολλοί για τον Χάρρυ, όμως εκείνος την ξέρει καλά , μια και προέρχεται από τον κύκλο του, και την εμπιστεύεται .Στις εξόδους τους και στα ταξίδια τους με τον Χάρρυ είναι προσεκτικοί , σαν την Κέητ με τον Ουίλλιαμ, αλλά τελευταία πήγαν μαζί ταξίδι-σαφάρι στην Αφρική, όπως κι ο Ουίλλιαμ με την Κέητ το 2010 , όπου και της έκανε πρόταση γάμου. Και τα γενέθλιά του στις 15 Σεπτεμβρίου μαζί τα γιόρτασαν σε ένα prive party.

Ο «πονοκέφαλος» της Κέητ

Όλα καλά και η επιλογή του πρίγκιπα είναι αποδεκτή από τη βασιλική οικογένεια και όλοι συμπαθούν την Κρεσίντα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αγκάθι δίπλα της που τρυπά μέχρι τα μύχια την καρδιά της Δούκισσας του Καίμπριτζ. Η ετεροθαλής μεγαλύτερη αδελφή της «Κρες» ηθοποιός Ιζαμπέλλα Ανστρούθερ-Γκοχ-Κάλθορπ που είχε σχέση με πολλούς από το βασιλικό κύκλο και ιδιαίτερα με τον Ουίλλιαμ. Πηγές λένε ότι ήταν η αφορμή που χώρισε το 2004 ο πρίγκιπας με την Μίντλτον.

Ο Ουίλλιαμ είχε ξετρελαθεί με την γαλανομάτα Ιζαμπέλλα και την κυνηγούσε συνέχεια, εκείνη όμως τον απέρριψε με πρόσχημα την καριέρα της. Η Κέητ τα γνώριζε όλα αυτά και είχε πράγματι τρομοκρατηθεί γιατί η ομορφιά της Ιζαμπέλλας δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμίας.

Πηγή αναφέρει ότι ο Ουίλλιαμ παράτησε την Κέητ επειδή αγαπούσε την Ιζαμπέλλα και πίστευε ότι θα μπορούσε να ήταν μαζί της, κι η Κέητ το ήξερε αυτό. Όταν τον δέχτηκε πίσω η Κέητ του έβαλε όρο να μην ξαναδεί την Ιζαμπέλλα ποτέ. Και μπορεί πριν 6 μήνες η Μπέλλα να νυμφεύθηκε στην Νότιο Αφρική τον δισεκατομμυριούχο – δεσμό της για καιρό – γιο του μεγιστάνα σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, αλλά η Δούκισσα του Κέμπριτζ παθαίνει αλλεργία και μόνο στη σκέψη ότι τα love birds μπορεί να καταλήξουν σε γάμο, γιατί ξέρει ότι αναγκαστικά θα έχει μέσα στα πόδια της και την αδελφή της Ιζαμπέλλα, επειδή η μια δεν κάνει δίχως την άλλη. «Φοβάται για τον άνδρα της» λέει η Κρεσίντα.

Ποια είναι η Κρεσίντα;

Η Κρεσίντα Μπόνας γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 18 Φεβρουαρίου του 1989 και είτε το πιστεύετε είτε όχι κρατάει από βασιλική γενιά αφού η μητέρα της Λαίδη Μαίρη Γκέη- Κρουζόν είναι κληρονόμος τραπεζιτών και κόρη του 6ου Κόμη του Howe βαφτιστικού του βασιλιά Εδουάρδου του VII. Παντρεύτηκε 4 φορές, κι έχει 5 παιδιά από τους 3 συζύγους της. Πατέρας της Κρεσίντας είναι ο 3ος της σύζυγος επιχειρηματίας Τζέφρι Μπόνας.

Η Κρεσίντα πήγε στο Stowe School, μετά στο Πανεπιστήμιο του Leeds ,όπου όλως τυχαίως σπούδαζε και η Τσέλσυ Ντέηβι, τέως girl friend του Χάρρυ. Η «Κρες» αποφοίτησε επίσης από την περίφημη Σχολή Χορού και Μουσικής Trinity Laban Conservatoire.

Το χαϊδευτικό όνομα της 24άχρονης Κρεσίντα είναι «Σμάιλι», αγαπά τα αρωματικά κεριά, το σκέτο ρούμι, τις συναυλίες και τα μέρη όπου μπορεί να χορέψει ελεύθερα. Στο σχολείο της είχε δεσμό με τον Χάρρυ Γουενγουόρθ-Στάνλεϋ του οποίου ο πατριός είναι εξάδελφος της βασίλισσας.

Ο Χάρρυ είναι γιος του Κάρολου

Πολλά είχαν ακουστεί όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Χένρι-Τσαρλς-Άλπμερτ- Ντέηβιντ της Ουαλίας στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984, λόγω της ομοιότητάς του ιδιαίτερα της ρούσας κόμης του με τον Τζέημς Χιούιτ, τον αξιωματικό του ιππικού της βασίλισσας, που επί 5 χρόνια είχε μυστικό δεσμό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Προ ημερών έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Mirror για να βάλει τέλος στις ανόητες φήμες. «Κατηγορηματικά τα διαψεύδω όλα, είπε, αφού όταν η λαίδη Ντι κι εγώ δημιουργήσαμε σχέση ο Χάρρυ ήδη ήταν 2 ετών και περπατούσε. Εξ άλλου εγώ στην ηλικία του δεν ήμουν τόσο όμορφος όσο εκείνος».

Ο μπάτλερ της επί 6 χρόνια Τ. Γουάρφ στο βιβλίο του για την Νταϊάνα γράφει: « Αυτές οι κακίες σχετικά με την πατρότητα του Χάρρυ αναστάτωναν και θύμωναν τη λαίδη συνέχεια. Πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα.

Ο Χιούιτ έκανε σχέση μαζί της το καλοκαίρι του 1986 κι ο Χάρρυ γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του ’84. Όσο για τα κόκκινα μαλλιά, είναι χαρακτηριστικό των Σπένσερ, της οικογένειας της Νταϊάνας. Κι ο αδελφός της τα έχει. Έπειτα αν παρατηρήσετε τα δάχτυλα του Κάρολου, του Ουίλλιαμ και του Χάρρυ είναι ίδια. Μοιάζουν με λουκανικάκια ».

Εκείνος παρθένος, εκείνη υδροχόος θα τα πάνε καλά; Ο χρόνος θα μας πει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here