Ατζέντα Εκθέσεων.

0
354

– Tο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης ΙΛΕΑΝΑ ΤΟΥΝΤΑ παρουσιάζει την έκθεση «Contemporary Treasures – Part ΙΙ» με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που ασχολούνται κυρίως με την έννοια της εφήμερης πολυτέλειας και τα θέματα του υλικού πολιτισμού σε μια εποχή συνεχούς αμφιβολίας.

– Η gallery GENESIS, Χάρητος 35, Κολωνάκι , παρουσιάζει την έκθεση του ζωγράφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΤΑΦΕΡΟΥ «La mer est ton miroir» με υπέροχους πίνακες, του καταξιωμένου καλλιτέχνη.

Από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 στις 20:00 έως 23 Νοεμβρίου 2013.

– Έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με θέμα: Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1863-1933.

Διοργάνωση Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στο πλαίσιο της πράξης ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΞΑΙΣΙΕΣ ΜΕ ΦΩΝΕΣ-150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗ – Π.Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗ-ΕΣΠΑ 2007-2013, σε συνεργασία με το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας , την Ιδιωτική Συλλογή Μάνου Χαριτάτου και με την υποστήριξη της Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής».

Από Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 στις 20.00. Επιμελήτρια της έκθεσης η Έφη Ανδρεάδη, κριτικός τέχνης.

– STAND UP COMEDY

Κάθε Πέμπτη στο ITALIAN PLACE, κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, με κωμικές σπεσιαλιτέ οι Κώστας Παπαγεωργίου-Θανάσης Παπαγεωργίου και Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Είμαστε κοντά σας από το 1995 όταν πρωτοφέραμε το είδος στην Ελλάδα ως μέλη της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here