Αττική Οδός: «Μπαλάκι» ευθυνών για το φιάσκο.

0
190

Με εκατοντάδες ανθρώπους να είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, επί πάνω από 20 ώρες μέσα στην παγωνιά, η Εταιρεία-Ιδιοκτήτης του δρόμου επιρρίπτει την ευθύνη στην Τροχαία και την Πολιτική Προστασία, στο «φόντο» των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου που «δείχνει» ευθύνες της εταιρείας.

«Με μια πρόχειρη καταμέτρηση αυτή την ώρα πρέπει να υπάρχουν περίπου 1200 οχήματα εγκλωβισμένα και στα δύο ρεύματα, προς αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα. Τα περισσότερα είναι οχήματα μόνο, οι οδηγοί έχουν φύγει από το βράδυ. Οι οδηγοί εκτιμώ ότι είναι περίπου 300 άτομα. Έχει γίνει επιχείρηση όλο το βράδυ», είπε ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού,  Φάνης Παπαδημητρίου, στο Mega, το πρωί της Τρίτης.

«Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα εχθές το πρωί. Η κακοκαιρία μας έπιασε στη χειρότερη ώρα, 9 το πρωί με όλη την Αθήνα στο δρόμο. Η κυκλοφορία ήταν πολύ μεγάλη, 70.000 αυτοκίνητα, 5.000 φορτηγά και 35 εκχιονιστικά δικά μας ανάμεσά τους», πρόσθεσε.

-«Ο δρόμος κλείνει με διαταγή της Τροχαίας»

-«Εισηγηθήκαμε στην Πολιτική Προστασία να απαγορευτούν τα φορτηγά από την Κυριακή»

-Οικονόμου: «Θα αποδοθούν ευθύνες»

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

Υ.Γ. Σφοδρή επίθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής στον Στυλιανίδη για την Αττική Οδό.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης έριξε το φταίξιμο για την τραγική κατάσταση στην Αττική Οδό στην εταιρία που τη διαχειρίζεται, διατάσσοντας, μάλιστα, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων για τη λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου.

Ωστόσο, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος-Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α. και Πτυχιούχος Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, «κατακεραυνώνει» τον κ. Στυλιανίδη, υποστηρίζοντας ότι ο βασικός υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι ο ίδιος ο υπουργός, ο οποίος, όπως λέει:

«Δεν έχει αντιληφθεί ότι την κατά νόμο ευθύνη του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων για την διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης λόγω φυσικών καταστροφών, όπως σήμερα με την κακοκαιρία “Ελπίς” και το μπάχαλο, την έχει ο ίδιος και όχι η Αττική Οδός».

«Πυρά» μέχρι και από τους Φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους: «Ντροπή τους! – Βυθίστηκε το κράτος».

Πυρά» μέχρι και από τους κυβερνητικούς δημοσιογράφους: «Ντροπή τους! - Βυθίστηκε το κράτος» (βίντεο) | Pronews

H απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κακοκαιρία «Ελπίς» προκάλεσε αγανάκτηση ακόμα και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έκανε λόγο για πλήρη κατάρρευση του κράτους.

Μάλιστα, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη, της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, του ΔΕΔΔΗΕ, αναφωνώντας «βυθίστηκε το κράτος».

Ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε και στις πολιτικές ευθύνες που πρέπει να αναλάβει η κυβέρνηση και αναρωτήθηκε δεν ξέρω εάν θα έχουν την ευθιξία να υποβάλλουν και παραιτήσεις.

Στα 2.000 ευρώ αποτιμά τη ζωή των Ελλήνων η κυβέρνηση!-Ετοιμάζονται μηνύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here