Αυστηρό Μήνυμα Μητσοτάκη στα τρωκτικά της Κυβέρνησης μετά από παρέμβαση του «olympia.gr». Κάτω τα χέρια από τα ευρωπαϊκά κονδύλια των 32 δις ευρώ.

0
485

Άμεση ήταν η αντίδραση του ίδιου του Πρωθυπουργού σε δημοσίευμα του «olympia.gr» που προειδοποιούσε τον πρωθυπουργό για διάφορα τρωκτικά μέσα στην κυβέρνηση που σχεδιάζουν από τώρα πως θα ροκανίσουν τα 32 δις ευρώ της ΕΕ.

Όπως αποκαλύπτει η «Real News» της Κυριακής, ο Πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει στους επιτελείς του πως θα υπάρχει συνεχής και συστηματικός έλεγχος για το που θα διατεθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια του κουμπαρά των 32 δις.

Το «olympia.gr»  είχε φέρει στο φως το θέμα καλώντας τον πρωθυπουργό να παρέμβει πριν να είναι αργά…

Βέβαια μια δήλωση σε μια εφημερίδα δεν αρκεί καθώς οι ορέξεις όλων αυτών που έχουν συνηθίσει δεκαετίες τώρα να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα είναι τεράστιες, είναι όμως ένα σημαντικό βήμα και μια σημαντική αρχή στην μάχη που τώρα αρχίζει.

Αξίζει πάντως ένα τεράστιο μπράβο στο «olympia.gr» που έφερε στο φως της επικαιρότητας το θέμα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γεγονός που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here