ΑΥΤΟΙ που έκαναν καριέρα με το δήθεν Ανάκτορο του Τσίπρα, ΔΕΝ βγάζουν τώρα άχνα για τον Στάσση της ΔΕΗ!…

0
294

Μπορεί κάτι να είναι νόμιμο-αν και η νομιμότητα πάντοτε πρέπει να αποδεικνύεται-αλλά να μην είναι ηθικό. Αυτό το αξίωμα έχει επηρεάσει αρκετές φορές τα Ελληνικά Πολιτικά πράγματα – και είναι σωστό οι πολίτες να αξιώνουν από τους παράγοντες του Δημόσιου Βίου να συμπεριφέρονται με σεβασμό και στον νόμο, αλλά και στο κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» σόκαρε το πανελλήνιο, φέρνοντας στο φως τα έγγραφα που δείχνουν το μέγεθος και-πάνω απ’ όλα-το εξωφρενικό κόστος του υπό κατασκευή ανακτόρου, το οποίο χτίζει στην Τζια ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης.

Αυτοί που έκαναν καριέρα με το δήθεν ανάκτορο του Τσίπρα, δεν βγάζουν άχνα για τον Στάσση της ΔΕΗ…

Όπως έγραψε στο σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα:

«Πρόκειται για πλούτο που ξεπερνά τη φαντασία κάθε Έλληνα πολίτη, που άνοιξε με τρόμο αυτή την περίοδο τον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ για να διαπιστώσει πως απαιτούνται ακόμη και μισθοί ή συντάξεις μηνών για να τον εξοφλήσει.

Πρόκειται, όμως, και για πλούτο που ξεπερνά κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες του προέδρου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, παρά το γεγονός ότι η αμοιβή του για τις υπηρεσίες που παρέχει στη ΔΕΗ αγγίζουν τα 360.000 ευρώ ετησίως. Γιατί, φυσικά, αυτό το ανάκτορο για να στηθεί απαιτείται ποσό με…πολλά – πάρα πολλά! – μηδενικά».

Η «δημοκρατία» δημοσιεύει φωτογραφίες από τη βίλα που χτίζει ο Γιώργος Στάσσης, ο οποίος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν μπορεί να προκαλεί με τον αμύθητο πλούτο του σε μια περίοδο που οι πολίτες – κυριολεκτικά – κινδυνεύουν από σοκ την ώρα που ανοίγουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Κι αυτοί οι πολίτες, που φρίττουν όταν βλέπουν τις εξωφρενικές χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, πληρώνουν τον παχουλότατο μισθό του κ. Στάσση.

Ανάκτορο... - anaktoro...

Αν το Golden Boy της ΔΕΗ και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε πολιτική φιλοτιμία, θα έβαζε και στον δικό του μισθό ρήτρα…αναπροσαρμογής, μειώνοντας τις απολαβές του κάθε φορά που θα υποχρεωνόταν να αυξήσει το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος για τους πολίτες. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για το σύστημα Μητσοτάκη!…Αυτά γράφει η εφημερίδα Δημοκρατία…

Δεν μπορεί να μη θυμηθούμε το τσίρκο που διυλίζει το 500άρικο της Βίλας Τσίπρα και σήμερα καταπίνει τα εκατομμύρια του ανακτόρου Στάσση.

Υ.Γ. Ο Τσίπρας απάντησε για τη «Βίλα»-Δείτε το ενοικιαστήριο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook, απαντά για το σπίτι στο Σούνιο και δίνει στη δημοσιότητα το ενοικιαστήριο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει επίσης ότι σε περίπτωση μη αποκατάστασης των δημοσιευμάτων πως «αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει.

«Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή, για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον Ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here