Αυτός είναι ο νεαρός που έκλεψε την καρδιά της Κεφαλογιάννη!!

0
329

Τόσο η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και η πετυχημένη δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου ανήκουν στην κατηγορία των Ελληνίδων που διαθέτουν αντρικά fan club με κάμποσες χιλιάδες μέλη.

Το «Spiral» του 23χρονου Theodore, λοιπόν, έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά στο Athens Concert Hall, την Παρασκευή 03/04/2015, οι δύο αισθησιακές κυρίες, δείχνοντας πως αν μη τι άλλο διαθέτουν…..πεπαιδευμένο μουσικό αυτί.

Κι αν η κ. Τσαπανίδου ήταν πιο συγκρατημένη στις εκδηλώσεις της (αρκέστηκε σε μερικές φωτογραφίες προς τη σκηνή και στην απόλαυση του λευκού της κρασιού), η κ. Κεφαλογιάννη ήταν περισσότερο ένθερμη.

Η ρεθυμνιώτισσα πολιτικός και δικηγόρος, μάλιστα, έδωσε τα ρέστα της (όχι στην γκαρσόνα που την εξυπηρετούσε αλλά) στο encore, καθώς ο ενθουσιασμός της ήταν τέτοιος που έφτασε στο σημείο να δίνει ρυθμό στους υπολοίπους της παρέας και του μαγαζιού σηκώνοντας τα χέρια και δίνοντας ρυθμικά τον τόνο.

Μιλώντας πάντως για τα υπόλοιπα μέλη της παρέα της, δεν φάνηκε να μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που «χαλούσαν» την ατμοσφαιρική μουσική του Theodore εξαιτίας των δυνατών συνομιλιών τους και των χάχανών τους. Η συνήθεια της μπουζουκαρίας, βλέπετε……

Δείτε το βιντεοσκοπημένο «Spiral» του 23χρονου Theodore στο Athens Concert Hall:

{videobox}6MFkaePJrHI{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here