Αυτό είναι το βίντεο που ξεσκεπάζει πλήρως την Τουρκία.

0
520

Το βίντεο με τις προκλήσεις της Τουρκίας, που προβλήθηκε στο έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες.

Τα ακραία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου παρουσίασαν μέσω βίντεο στους Ευρωπαίους ομολόγους τους οι Γιώργος Γεραπετρίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιώργος Κουμουτσάκος.

Οι Έλληνες αξιωματούχοι κατέδειξαν με τον πλέον παραστατικό τρόπο την τακτική που ακολουθεί η Τουρκία και ο Ταγίπ Ερντογάν στο συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για πραγματική απειλή μαζικής εισροής, με τη χειραγώγηση ανθρώπων για πολιτικούς σκοπούς και πρόσθεσε ότι ήδη από τον Ιούλιο του 2019, οι τουρκικές αρχές είχαν απειλήσει ρητά ότι πρόκειται να κάνουν ότι συνέβη σήμερα.

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέδειξε τη βοήθεια των τουρκικών Αρχών στους πρόσφυγες, καθώς τους προμηθεύουν με δακρυγόνα και αντικείμενα για να καταστρέψουν το διαχωριστικό φράχτη. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος συμπλήρωσε, πως αυτές οι τακτικές είναι πολύ επικίνδυνες ακόμη και για την περιφερειακή σταθερότητα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, απεικονίζονται μεταξύ άλλων οι τουρκικές κινήσεις στα σύνορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here