Αυτό είναι το ΗΘΟΣ και το ΝΕΟ στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;

0
164

Ο Διευθυντής της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δημήτρης Ριζούλης στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Υ.Γ. Ο Κύρτσος Τρολάρει για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ: «Με Πουλή, Παπαθανάση, Αβραμόπουλο ότι ψηφίζετε παίρνετε».

Με μια σκωπτική ανάρτηση στο Τwitter επέλεξε να σχολιάσει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας για τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές, στις οποίες περιλαμβάνοντα τα ονόματα:

Tου πρώην Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, του υπόδικου σε δύο δίκες που αφορούν τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή και του Yπουργού Ν. Παπαθανάση, ο οποίος όπως αποκάλυψε το Documento έτυχε σκανδαλωδώς ευνοϊκής μεταχείρισης από τις Ελληνικές τράπεζες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Υ.Γ.1. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ξεσκίζει» τις διακεκριμένες υποψηφιότητες της ΝΔ-Τι γράφει για Καραμανλή, Παπαθανάση, Χειμάρα, Πουλή, Αβραμόπουλο.

«Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καθρεφτίζουν το δόγμα Μητσοτάκη και για την επόμενη τετραετία: Ανευθυνότητα, Διαφθορά, Αδιαφάνεια»…αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του σχετικά με τους «διακεκριμένους» υποψηφίους της δεξιάς παράταξης και συνεχίζει:

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο κάνει το αδιανόητο να έχει υποψήφιο κανονικά τον κ. Καραμανλή, που παραιτήθηκε υποκριτικά πριν έναν μήνα για την τραγωδία των Τεμπών, για να κατέβει στις εκλογές σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά επικροτεί και το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος και διαφθοράς.

»Υποψήφιος ο κ. Παπαθανάσης. Που «έσβησε» με 50.000 ευρώ δανειακές υποχρεώσεις 2 εκατ. ευρώ.

»Υποψήφιος ο κ. Χειμάρας. Που παραιτήθηκε για τις απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το Δημόσιο και στις 30 Μαρτίου ο κ. Οικονόμου έλεγε πως δεν θα είναι υποψήφιος.

»Υποψήφιος ο κ. Πουλής. Υπόδικος για ενέργειές του στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με δύο αμετάκλητα βουλεύματα από Δικαστικά Συμβούλια για κακουργηματική απιστία που αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ επί ζημία του Δημοσίου.

»Υποψήφιος και ο κ. Αβραμόπουλος. Που εμπλέκεται στον σκάνδαλο Novartis και έχουν βρεθεί σχεδόν 1 εκ. ευρώ “αδιευκρίνιστα” στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

»Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη να ξαναβάλει στα ψηφοδέλτια και τους Πάτση και Νικολάου.

»Πρώτον, γιατί είναι αδικία να κοπούν μόνο αυτοί και δεύτερον γιατί θα είναι ακόμα πιο σαφές το στίγμα της ΝΔ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here