Αφού τον απαξίωσε, η Κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί τον ΔΕΔΔΗΕ για να τον…Δωρίσει.

0
498

Αφημένος στην τύχη του, αποδείχθηκε ανίκανος να διαχειριστεί την κρίση. Χωρίς προσωπικό και…κολόνες, αλλά με χρυσούς μισθούς για τους Διευθυντές.

Όπως πρόσφατα είχε ενημερώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος:

«Για τους γενικούς διευθυντές και τους διευθυντές Διευθύνσεων προβλέπονται μεικτές αποδοχές 100.000 ευρώ και 70.000 ευρώ αντιστοίχως, αλλά και επιπλέον μπόνους που μπορούν να φτάνουν κατά μέγιστο στο 50% των τακτικών αποδοχών για τον διευθύνοντα σύμβουλο και στο 30% για τους διευθυντές Διευθύνσεων».

Το πέρασμα της κακοκαιρίας αποδείχθηκε πραγματική «Μήδεια» για τον ΔΕΔΔΗΕ, καθώς η θυγατρική της ΔΕΗ που έχει την ευθύνη στη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας μέσης και χαμηλής τάσης (δηλαδή προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, πλην των μεγάλων βιομηχανιών) άφησε στο έλεος του χιονιά πάνω από 250.000 νοικοκυριά από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατία», η πικρή ειρωνεία είναι ότι κανονικά θα πρέπει στις 19/02/21, όπως έχει προγραμματιστεί, η Goldman Sachs να υποβάλει τις προτάσεις της στη ΔΕΗ σχετικά με τα επενδυτικά σχήματα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το 49% του ΔΕΔΔΗΕ.

Αυτό που αποδείχθηκε από την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική είναι η ανικανότητα του ΔΕΔΔΗΕ να διαχειριστεί την κρίση, αφού, όπως ομολογούν τα στελέχη του, σήμερα απαιτούνται προσλήψεις πάνω από 1.000 τεχνιτών για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι αυτό το τριήμερο που είχαμε την επέλαση της «Μήδειας» χρειάστηκε να έρθουν από την επαρχία 60 τεχνίτες για να συνδράμουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code