Αφωνία Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου για την εμπλοκή μαφιόζων σε αποφάσεις της ΕΥΠ.

0
278

Για «αφωνία» του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με δημοσιεύματα για σχέσεις της Greek Mafia με την ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Τύπου για την εμπλοκή μαφιόζων στις έρευνες της ΕΥΠ και στις μεταθέσεις αστυνομικών και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπάρχει η απόλυτη σιωπή»…υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση και διερωτάται:

«Πού είναι ο λαλίστατος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος; Δεν έχει να πει κάτι, που άνθρωποι του περιβάλλοντος του φέρεται να εμπλέκονται σε ευνοϊκές για τη μαφία μεταθέσεις στην Αστυνομία; Έχει την παραμικρή ευθιξία να παραιτηθεί;

Πού είναι ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου; Δεν θα βγει να υπερασπιστεί τον κ. Μητσοτάκη, που ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές, αλλά οι μαφιόζοι φαίνεται να μάθαιναν τα πάντα;».

«Η σιωπή τους ισοδυναμεί με επιβεβαίωση της φράσης του Αλέξη Τσίπρα: ”Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ κυνηγούσε την Greek Mafia, επί ΝΔ η ΕΥΠ διοικείται από την Greek Mafia”»…τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:

«Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε με σημαία του ασφάλεια των πολιτών.  Τελικά οι μόνοι που αισθάνονται «ασφαλείς» επί Μητσοτάκη είναι οι μαφιόζοι και οι επίορκοι».

Σύγκρουση για τους «Διαλόγους-Φωτιά» αστυνομικών με νονούς της νύχτας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here