Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αν δεν προσέλθει αποφάσισε η Βουλή.

0
246

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην γενικού διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρου Παπαδημητρίου την προσεχή Τρίτη εφόσον δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην υγεία.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε ότι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Γεννηματά Νίκος Γεωργακούλιας έστειλε την γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του μάρτυρα.

Όπως σημείωσε, «κατηγορηματικά ο κ. καθηγητής αφού περιγράφει τους τρόπους εξέτασης και τα ευρήματα βεβαιώνει ότι δεν εμφανίζει κανένα έλλειμμα, δεν έχει επηρεασμό μνήμης ή κρίσης και ότι η νευρολογική του κατάσταση του επιτρέπει να διάγει μία πλήρως κανονική καθημερινότητα»».

Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας.

«Η μόνη και η έσχατη επιλογή που έχουμε είναι να του απευθύνουμε πρόσκληση εμφάνισης συγκεκριμένη μέρα και ώρα συνοδευόμενη όμως από παραγγελία βίαιης προσαγωγής, όπως ορίζουν οι κανόνες του κώδικα ποινικής δικονομίας» επεσήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.

{videobox}m2HpG5e0PmM{/videobox}

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here