Βίντεο-Ντοκουμέντο με εμπρηστή σε περιοχή κοντά στην Παλλήνη.

0
274

Ένα Βίντεο-Ντοκουμέντο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία κατοίκων για εμπρησμό σε περιοχή κοντά στην Παλλήνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, ένας άνδρας με μαύρα ρούχα φαίνεται να περνάει τον δρόμο στην Χριστούπολη Σπάτων, να σκύβει πίσω από ένα δέντρο και στη συνέχεια να φεύγει βιαστικά.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο ξέσπασε φωτιά.

Το βίντεο καταγράφηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στην Πεντέλη και οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες που είχαν αρχίσει ήδη να καίνε σπίτια και δασικές εκτάσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός:

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το Πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες».

«Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο»

Ένας άλλος μάρτυρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανέφερε: «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο. Και ξαφνικά ενώ αρχίζει να τρέχει για να απομακρυνθεί, βλέπω φλόγα, φωτιά. Σα να σταμάτησε για να τη βάλει αυτός».

Κάτοικος ο οποίος είδε τις κινήσεις του άνδρα, έτρεξε με πυροσβεστήρα και έσβησε την εστία.

«Είδα τι έκανε και σκέφτηκα να κινηθώ προς το μέρος του. Όμως βλέποντας τη φλόγα, αμέσως άρπαξα τον πυροσβεστήρα. Ευτυχώς προλάβαμε. Φυσούσε τόσο δυνατά με ριπές που ήταν θέμα δευτερολέπτων να επεκταθεί όπως στο Πανόραμα, στα δύο χιλιόμετρα»…δήλωσε στον Alpha.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here