Βαρύτατες καταγγελίες του Χατζηνικολάου για Γερμανία και ντόπιους επιχειρηματικούς κύκλους!

0
181

«Η Γερμανία φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη για άλλη μια φορά» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 13/07/2015.

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε: «Ακούω να γίνεται λόγος για το κόμμα της δραχμής και πρέπει να σας πω ότι το αυτί μου πιάνει τις τελευταίες ώρες κάτι περίεργες κινήσεις από επιχειρηματικούς κύκλους που φαίνεται ότι είχαν δέσει κόμπο ότι πάμε στο Grexit κι ότι θα πάμε στη δραχμή.

Είχαν δέσει κόμπο ότι με τα ευρώ που είχαν βγάλει στο εξωτερικό τα τελευταία 5 χρόνια θα έρθουν να αγοράσουν μισοτιμής την Ελλάδα αν βγει από την ευρωζώνη και τώρα νιώθουν προφανώς, έτσι καταλαβαίνω, ότι αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για το Grexit. 

Η τελευταία ευκαιρία να σπρώξουν τη χώρα εκτός Ευρωζώνης, δημιουργώντας προβλήματα στην κυβέρνηση, αποσυντονίζοντας την κοινοβουλευτική της ομάδα και πιθανότατα ορισμένοι από αυτούς στέλνουν και μηνύματα, ότι θα ήταν διατεθειμένοι να χρηματοδοτήσουν ένα τέτοιο κόμμα, ένα κόμμα της δραχμής».

{videobox}bvRrT2PqoJQ{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here