Βατερλό Μητσοτάκη για να αποφευχθεί το Βατερλό της Ελλάδας.

0
98

Άριστα τα συμπεράσματα υπέρ Βελόπουλου από τον διαξιφισμό του μέσα στη Βουλή απέναντι στον Μητσοτάκη. ΑΡΙΣΤΑ!

Το τριπλό Βατερλό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Το τριπλό Βατερλό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Σε μια κατάσταση λοιπόν, ας ειπωθεί παροδικά και αυτό, που ακόμα και η Αλβανία κατασκευάζει άρματα μάχης, όπως αυτό δημοσιεύθηκε, ας σοβαρευτεί και ο Μητσοτάκης αναθέτοντας σαν ξεκίνημα το αρμόδιο Υπουργείο Εμπορίου σε «κατάλληλα χέρια» διότι μετά το «πολύ δρόμο» της Χαλκίδας, όλα δείχνουν πως η «υπό κάλυψη» διαφθορά ακόμα και στην εκτός Λεκανοπεδίου χώρα φουντώνει ανεξέλεγκτα.

Συνεπώς σιγά που θα έμενε εκτός η Φέτα, που με τόσο αγώνα κατοχυρώσαμε την ονομασία της διεθνώς. Ένα θέμα λοιπόν που θα έπρεπε να είχε όχι μόνον επιληφθεί, αλλά και να λύση «μαχαίρι» με την γέννηση του, ο «προστάτης» του καταναλωτή έφθασε στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών παρατάξεων, διότι η αρμόδια Αρχή, όπως και οι περισσότερες, απουσιάζουν του λειτουργήματος των.

Ποιος λοιπόν ευθύνεται; Το «σεισμικό» της Χαλκίδας μας έδειξε το τι μπορεί να αποκαλύψει/διορθώσει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, αξιοποιώντας την δουλειά των αδιάφθορων, όταν ο κομματισμός απουσιάζει!

Οι Ευρωεκλογές, αν και περισσότερο της σφυγμομέτρησης τέτοιες, έρχονται, και έτσι στο χέρι του λαού θα βρίσκεται το ψηφοδέλτιο της κάλπης για να εκφρασθεί ο καθένας μας το μέλλον που επιθυμεί, έστω και σαν μία επισήμως αδιάψευστη Δημοσκόπηση-Δημοψήφισμα πολύ-θεματικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here