ΒΟΜΒΑ από το Βέλγιο: Ο Μητσοτάκης στην κορυφή της Ευρώπης σε προσωπικές δαπάνες προβολής!

0
354

Οσμή οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου…

Ο γνωστός και καταξιωμένος Βέλγος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Alain Gerlache, κάνει μία εξοργιστική αποκάλυψη. Φυσικά ο άνθρωπος κυνηγούσε τους πολιτικούς της χώρας του, αλλά μέσα στην έρευνα του έβγαλε λαβράκι για την Ελλάδα.

Μελετώντας λοιπόν ποιοι πολιτικοί ξοδεύουν πακτωλούς χρημάτων για την προσωπική τους προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαπίστωσε ότι μετά τους Βέλγους πολιτικούς, πρώτος σε δαπάνες είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο οποίος έχει διαθέσει το ιλιγγιώδες ποσό των 68.788 €, μόλις για το πρώτο εξάμηνο του 2021, για την προώθηση των προσωπικών του λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Όλα αυτά, ενώ ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος σε κάποιες εκλογές, δεν υπάρχει προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα και στην τελική ανάλυση, δεν υπάρχει ευρωπαϊκό προηγούμενο πρωθυπουργού που προωθεί την αφεντιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τέτοια ποσά.

Το ερώτημα που ανακύπτει το έχουμε θέσει και στο παρελθόν. Ποιος πληρώνει για αυτή την προώθηση; Το νόμιμο είναι να πληρώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός από την τσέπη του. Οπότε αναμένουμε να προσκομίσει τις αποδείξεις για τις πληρωμές που οπωσδήποτε γίνονται μέσω προσωπικής πιστωτικής του κάρτας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, εάν δηλαδή πληρώνει το δημόσιο ταμείο για την προσωπική προβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε μιλάμε για μέγα οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο που θα πρέπει να προκαλέσει την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Αλλά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να πληρώνει την προβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, πάλι συνιστά σκάνδαλο.

Διότι παρά τον σάλο που έχει προκύψει και τις αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου για τα υπέρογκα…τα δυσθεώρητα χρέη και υποχρεώσεις που εκτοξεύτηκαν επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη και έφτασαν τα 354 εκατ. ευρώ…ο πρωθυπουργός συνεχίζει ακάθεκτος σαν να μην τρέχει τίποτα να κάνει διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σκανδαλώδους προώθησης από τον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού:

Μπορείτε να κάνετε όσες διαφημίσεις θέλετε κ. Μητσοτάκη, αρκεί να τις πληρώνετε από την τσέπη σας και όχι από την υπερχρεωμένη, από εσάς, με 353 εκατ. υποχρεώσεις Ν.Δ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει άμεσα, ποιος πληρώνει αυτά τα υπέρογκα ποσά για την προσωπική του προβολή;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here