ΒΟΜΒΑ Μεγατόνων από Ισραήλ: «Τα πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ θα φύγουν-Είναι οριστικό»!

0
503

Πόρισμα-Σοκ για τις εξελίξεις στην περιοχή μας-Τι αναφέρει έκθεση του Jerusalem Institute for Strategy & Security (JISS).

Πόρισμα -Σοκ για τις εξελίξεις στην περιοχή μας παρέδωσε το Jerusalem Institute for Strategy & Security στην Κυβέρνηση του Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως έρχεται νέα σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας, λόγω της ειλημμένης απόφασης για αποχώρηση των πυρηνικών βομβών B-61 από τη βάση του Ιντσιρλίκ.

Επιπλέον, οι Ισραηλινοί αναφέρουν ξεκάθαρα στην έκθεση-πόρισμα πως «η Τουρκία του Ρ.Τ. Ερντογάν απειλεί τα συμφέροντα του Ισραήλ». Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρουν πως η αποδόμηση της Τουρκίας θα ξεκινήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρξει διαχωρισμός της Τουρκικής κοινωνίας από την ηγεσία της, η οποία αναφέρεται στην έκθεση ως ισλαμική με το κόμμα AKP να είναι το «alter ego» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Αφού, λοιπόν, χτυπηθεί η Τουρκία στην οικονομία της, έπειτα το Ισραήλ θα προσεταιρίσει τη φατρία του Φ. Γκιουλέν, ώστε να ξεκινήσουν αναταραχές και εν τέλει ανατροπή της Κυβέρνησης των ισλαμιστών.

Αυτό που δεν αναφέρει ρητά η έκθεση είναι ότι στις επικείμενες αναταραχές εκτός από τους ισλαμιστές του Ερντογάν και τους Κεμαλιστές που θα ενωθούν με τους οπαδούς του Φ. Γκιουλέν, θα λάβουν μέρος και οι Κούρδοι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ενότητα της χώρας.

Αναλυτικά η Έκθεση

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here