ΒΟΜΒΑ Παπαγγελόπουλου: Αγωγή και μηνύσεις κατά Οικονόμου αν δεν ζητήσει συγγνώμη.

0
94

Ο πρώην εισαγγελέας και υπουργός Δικαιοσύνης επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Μιλώντας στο δελτίο του Kontra News 10, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι, είτε ο κ. Οικονόμου θα του ζητήσει συγγνώμη εντός 48 ωρών, είτε θα προσφύγει εις βάρος του με μήνυση και αγωγή.

Xρεώνοντας στον Γιάννη Οικονόμου παραπληροφόρηση των πολιτών όσον αφορά στις εξελίξεις στην παραπομπή του ιδίου για το σκάνδαλο Novartis, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαίτησε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να του ζητήσει συγγνώμη για όσα έχει δηλώσει δημοσίως, τώρα που καταρρίπτονται με πάταγο.

Είπε συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός και εισαγγελέας:

«Εγώ αύριο το πρωί θα τον καλέσω τον κ. Οικονόμου. επίσημα και δημόσια, να εκμεταλλευτεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται, να διαβάσει τη δικογραφία και ή να μου ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί. Διότι εάν δεν πράξει ένα από τα δύο, εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στραφώ εναντίον του, με μηνύσεις και αγωγές. Το δίνω περιθώριο να διαβάσει την δικογραφία».

Τέλος νομοτελειακά να ανοίξει εκ νέου η Υπόθεση Novartis, επεσήμανε ο κ. Παπαγγελόπουλος καθώς «Υπάρχουν δικαστές και στην Ελλάδα. Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί»…προσέθεσε.

Όπως εξήγησε, ο πρώην εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η υπόθεση Novartis θα ξανανοίξει, από τους νέους εισαγγελείς που θα διαδεχθούν τον νυν εισαγγελέα Πλιώτα, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν έντιμοι δικαστές. Ο επόμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ας τον επιλέξει η Νέα Δημοκρατία, είμαι βέβαιος πως θα πράξει το καθήκον του και δεν θα λέγεται “Πόντιος” Πλιώτας. Ο οποίος έβλεπε τα σκάνδαλα να περνούν, έβλεπε τους νεκρούς, έβλεπε την αισχροκέρδεια και δεν παρενέβη ούτε μια φορά. Τι παρίστανε ο κ. Πλιώτας εκεί; Το διακοσμητικό πρόσωπο;»

Σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

00:00 Θηριώδεις μίζες

02:30 Πολιτικοί απατεώνες και παρακράτος

04:00 Οι εισαγγελείς έκαναν το καθήκον τους

05:00 Δεν στέκει νομικά η δίωξη Τουλουπάκη

06:00 Παρακρατική προσπάθεια παραπληροφόρησης

07:00 Θα αποκαλύψω τις πηγές των Fake News

09:00 Να ζητήσουν συγγνώμη αν σέβονται την δικαισύνη

10:00 Αγωγές και μηνύσεις κατά Οικονόμου

12:00 Δεν υπέκυψαν

13:00 Δωροδοκήθηκαν πολιτικοί

14:00 Δεν εξέτασαν μάρτυρα ο Ζαχαρής και η Αλεβιζοπούλου

15:00 Νομοτελειακά θα ξανανοίξει η υπόθεση Novartis

16:00 Διακοσμητικός ο εισαγγελέας Πλιώτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code