ΒΟΜΒΑ ΠΑΣΟΚ: Έσπασε το απόρρητο και παρομοιάζει τον Μητσοτάκη με τον Γκέμπελς!

0
197

Και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έσπασε το απόρρητο που ήθελε να επιβάλλει η ΝΔ για τα πορίσματα αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ανδρουλάκης στην Εξεταστική: Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το “φουστάνι” του απορρήτου – Ο Μητσοτάκης πού είναι; :: left.gr

Η Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη ανακοίνωσε στη Βουλή, κατά την συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή, ότι καταθέτει στα πρακτικά το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, καθιστώντας το δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην δημοσιοποίηση των δικών τους πορισμάτων έχουν προχωρήσει ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25.

«Καλούμαστε εμείς οι βουλευτές να μετράμε τα λόγια μας, μην και μας ξεφύγει καμιά λέξη που θεωρείται απόρρητη, σαν να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας η “καρμανιόλα” της λογοκρισίας και η απειλή της κάθειρξης. Καλούμαστε να γίνουμε πρωταγωνιστές βωβού κινηματογράφου, μαριονέτες σε ένα θέατρο σκιών, όπου τα νήματα κουνάει το Μέγαρο Μαξίμου»…είπε η Ε. Λιακούλη και πρόσθεσε:

«Εποχές λογοκρισίας και απόκρυψης κειμένων από τη δημοσιότητα, βίωσε η Ελλάδα μας, αλλά η δύναμη της λαϊκής κυριαρχίας της κατέταξε στο παρελθόν. Γι’ αυτό σήμερα από το βήμα της Ολομέλειας, εμείς θα τα πούμε “έξω από τα δόντια”. Καταθέτουμε στα Πρακτικά της Ολομέλειας το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ».

Η Ε. Λιακούλη δήλωσε «προσβεβλημένη» ως βουλευτής και ως άνθρωπος «που ο Πρωθυπουργός δεν βρήκε το θάρρος να έρθει στην Ολομέλεια, για μια υπόθεση που οδήγησε στην άρον-άρον παραίτηση του δεξιού χεριού και ανιψιού του» και είπε ότι είναι «ντροπή να τίθεται σε εφαρμογή ένα πολύπλευρο σχέδιο προπαγάνδας για τη σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων, που και ο Γκέμπελς θα ζήλευε».

Μάλιστα έγινε πιο αποκαλυπτική για το «σχέδιο προπαγάνδας» θυμίζοντας συγκεκριμένα πράγματα:

”Πηγές” να διακινούν για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος και εκλεγμένο ευρωβουλευτή, σενάρια προδοσίας για σκοτεινές επαφές με ξένες χώρες, και η χώρα να ευτελίζεται διεθνώς όταν τα σενάρια καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα.

“Πηγές” να διαρρέουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνείται να ενημερωθεί, όταν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος ενημέρωσης.

“Πηγές” να διαπομπεύουν εμένα, μέλος της Εξεταστικής, τη μια για τη διάρκεια και το ύφος των ερωτήσεών μου προς τους μάρτυρες, την άλλη ως δήθεν συνεργαζόμενη εν κρυπτώ με το ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα να επιμένουν κολλημένες στο ίδιο τροπάριο, ακόμα και μετά τη δημόσια, απόλυτη και ξεκάθαρη διάψευσή μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here