ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Τσίπρα: «Αποσύρω την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Βουλή».

0
205

-Αποχωρεί από όλες τις ψηφοφορίες στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από αυτήν για το κόμμα Κασιδιάρη…

-Ζητάει να διαλυθεί άμεσα το Κοινοβούλιο και να προκηρυχθούν εκλογές…

«Βόμβες» εκτόξευσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο, λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή, πλην αυτής για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «έκπτωτη» Κυβέρνηση «συνδεδεμένη με τόσο σοβαρές περιπτώσεις διαφθοράς» και αιτήθηκε την άμεση διάλυση της Βουλής, ενώ ζήτησε να γίνουν εκλογές τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

«Ο κύριος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία σε όργανο της εκτροπής. Εξουδετέρωσε τη Βουλή και εκμηδένισε τον αναντικατάστατο ρόλο της στον έλεγχο της εκτελεστικής εξουσίας και την προστασία των Θεσμών και της Δημοκρατίας. Δε θα νομιμοποιήσουμε αυτή τη πρωτοφανή εκτροπή, ακόμη και αν 156 βουλευτές της ΝΔ αποφάσισαν να τη νομιμοποιήσουν»…δήλωσε ο Α. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Δηλώνουμε ότι όσο ο κος Μητσοτάκης θα αρνείται να πράξει το αυτονόητο, να προσφύγει στη κρίση του ελληνικού λαού για όσα εναντίον της δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου διέπραξε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δε θα νομιμοποιεί το νομοθετικό έργο μιας κυβέρνησης της εκτροπής.

Από εδώ και στο εξής, με εξαίρεση τη συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση της προσπάθειας να επανέλθει στο προσκήνιο, η εγκληματική συμμορία των νεοναζί, θα απέχουμε από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή».

Αναλυτικά η ομιλία του ΕΔΩ……..

Τα αδιάψευστα πλέον στοιχεία για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ με ευθύνη του Πρωθυπουργού, της στρατιωτικής ηγεσίας, υπουργών, αρχηγού κόμματος, ευρωβουλευτών και δημοσιογράφων, καθώς και η εξέλιξη της συζήτησης στη Βουλή, δημιουργούν νέα δεδομένα που κανείς πια δε δικαιούται να αγνοεί.

Συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Φωτό από Ζάππειο Μέγαρο ΕΔΩ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here