ΒΟΜΒΕΣ του Γιάννη Ντάσκα για πολιτικούς που τα παίρνουν-με Ντοκουμέντα.

0
854

Τα παίρνουν και Δεξιοί, τα παίρνουν και Αριστεροί, τα παίρνουν και Δημοσιογράφοι, τα παίρνουν και Δικαστές κ. Αρεοπαγίτη μας…Διαβάστε περί Σούρλα-Τζαβάρα-Νικολόπουλου…

«Η μία (άποψη) είναι ότι δωροδοκήθηκαν και υπουργοί (φυσικά Δεξιοί), η άλλη ότι δεν δωροδοκήθηκαν στην υπόθεση της ΝΟΒΑΡΤΙΣ»…Αυτά γράφει ο (συχνά δημοσιολογών) επίτιμος Αρεοπαγίτης, Δ.Ν. κ. Λουκάς Λυμπερόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Με το άρθρο φυσικά ειρωνεύεται και συμπερασματικά εννοεί ότι οι Δεξιοί υπουργοί δεν τα παίρνουν, δεν είναι Άκηδες, Μαντέληδες κλπ.

Αυτό που προσήκει στον κ. Λυμπερόπουλο είναι να τον βάλει κανείς απέναντι σε μερικούς  υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας σε δημόσια τηλεοπτική συζήτηση.

Ο πρώτος να είναι ο κ. Γιώργος  Σούρλας, υπουργός Δεξιών κυβερνήσεων στην Υγεία και Αντιπρόεδρος της Βουλής και Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας.

Ο δεύτερος είναι ο Κώστας Τζαβάρας, υπουργός Πολιτισμού του Κ. Καραμανλή και αδελφός της επιτίμου Αρεοπαγίτη κυρίας Αγγελικής Τζαβάρα.

Ο τρίτος ο Νίκος Νικολόπουλος, υπουργό του Σαμαρά.

Ο πρώτος κατήγγειλε τα χειρότερα και για Υπουργούς Δεξιούς και αποκάλυψε ότι «μαθημένοι» πήγαν στο Υπουργείο Υγείας να τον δωροδοκήσουν με μισό δις ευρώ για μια αυξησούλα.

Ο δεύτερος κατήγγειλε τα χίλια μύρια για το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ, στο οποίο ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ της Δεξιάς τα έπαιρναν από τη ΖΗΜΕΝΣ σε νόμιμες(!!!) συναλλαγές ,την εποχή που εκείνη αλώνιζε και μονοπωλούσε τις αγορές του ελληνικού Δημοσίου. Τα πέρνα εν ψυχρώ, με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here