Βουλευτής προσπάθησε να φωτογραφίσει συνάδελφό του κάτω από το φόρεμα!!

0
467

Σκηνές χαμαιτυπείου και όχι κοινοβουλευτικής αίθουσας περιγράφει το πόρισμα της Αστυνομίας που αποκαλύπτει ολόκληρο σήμερα ο Φιλελεύθερος, για το γνωστό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού και της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Το πόρισμα, που βασίζεται σε μαρτυρίες βουλευτών και στελεχών της Βουλής, αλλά και σε ηχητικό υλικό της Βουλής, είχε εισηγηθεί την εξέταση από τον Γενικό Εισαγγελέα της άρσης ασυλίας του Αντρέα Κυπριανού για ενδεχόμενη ποινική του δίωξη, καταλήγοντας σε τρεις εναντίον του κατηγορίες: 

Εκτός από το κάπνισμα «σε χώρο απαγόρευσης καπνίσματος, δηλαδή στην αίθουσα «Λεμεσός» της Βουλής», η Αστυνομία διαπίστωσε δημόσια εξύβριση και «άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, γιατί παράνομα και άσεμνα τοποθέτησε το κινητό του τηλέφωνο κάτω από το φόρεμα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου για να τη φωτογραφίσει».

Στην έκθεση περιλαμβάνονται οι διάλογοι και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός της κοινοβουλευτικής αίθουσας.

Στους διαλόγους, η κ. Χαραλαμπίδου μετά από λεκτική αντιπαράθεση με τον κ. Κυπριανού του είπε: «ανθρωπάκια σαν εσένα και τον Θεμιστοκλέους ξέρω πολύ καλά να τα χειρίζομαι».

«Ανθρωπάκια; ανθρωπάκια; Ρε τσουλί που εννά πεις για ανθρωπάκια», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΔΗΣΥ. Μάρτυρες επιβεβαίωσαν επίσης και την προσπάθεια του Αντρέα Κυπριανού να φωτογραφήσει κάτω από το φόρεμα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Μάλιστα, ο κ. Κυπριανού είπε στην κ. Χαραλαμπίδου: «σβήσε τη φωτογραφία να πάμε πάτσι». Εννοούσε φωτογραφία που προηγουμένως είχε βγάλει η κ. Χαραλαμπίδου, τον ίδιο να καπνίζει εντός της αίθουσας.

Ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μην γίνει καμιά δίωξη…

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here