Βραδιά μνήμης για την αείμνηστη Μαίρη Κερασιώτη.

0
324

Το βράδυ της 18ης Μαΐου 2015,στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς, με πρωτοβουλία της Προέδρου της «ΠΡΟΝΟΗ» Δρ. Αγγελικής Πητίδη, διοργανώθηκε βραδιά μνήμης για την αξέχαστη Ιδρύτρια του Συλλόγου Μαίρη Κερασιώτη.

Η Μαίρη Κερασιώτη υπήρξε για πολλά χρόνια Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς, και το έργο που άφησε πίσω της θα μείνει παράδειγμα φωτεινό για όσους Δημοτικούς Αρχοντες ακολουθήσουν το δρόμο της δημιουργίας και της προσφοράς για το κοινωνικό μας σύνολο.

Η Μαίρη Κερασιώτη δεν αρκέστηκε στην ίδρυση της «ΠΡΟΝΟΗ». Η δράση και προσφορά της στα κοινά υπήρξε ανεξάντλητη:

-Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς

-Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς.

-Καθιέρωσε την σειρά εκδηλώσεων «Μενάνδρεια».

-Ίδρυσε το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς.

-Καθιέρωσε τα Κηφισοπαιχνιδίσματα.

-Ξεκίνησε το Μαθητικό Πανηγύρι.

-Ολοκλήρωσε τις εργασίες του ΣΤ! Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

-Ανακαίνισε πλήρως το Α! Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

-Υπήρξε πολύτιμο μέλος της χορωδίας Κηφισιάς '37.

Αυτά, για να μην αναφέρουμε και τόσες άλλες προσφορές της προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού του Δήμου, η βραδιά ήταν πολύ φορτισμένη. Δάκρυσαν συγγενείς και φίλοι, μουσικοί, τραγουδιστές ,συνεργάτες και παλαιοί συνάδελφοι της ,συγκινήθηκαν οι ομιλητές που περιέγραψαν την μεγάλη της προσφορά.

Η Δρ. Αγγελική Πητίδη, η κ. Σ. Μακαρώνη, η κ. Βασιλική Αυγουστάτου και ο Γιάννης Μελάς. Φίλοι και συνεργάτες ακολούθησαν στο μικρόφωνο με διηγήσεις από τη ζωή τους και την συνεργασία τους με την τόσο αγαπητή Μαίρη τους.

Το ζεύγος Ν. Ανδρουλακάκη, και οι αγαπημένες φίλες της Μαίρης που συχνά τραγουδούσαν μαζί της ,είπαν τραγούδια από τα παλιά που τραγουδούσαν με την αγαπημένη Μαίρη τους. που συγκίνησαν το ακροατήριο.

Η βραδιά έκλεισε με μια ήσυχη και συγκινητική μικρή δεξίωση στο αίθριο του Δήμου που έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν μνήμες από την αγαπημένη φίλη που έχασαν τόσο πρόωρα.

Υ.Γ. Δείτε την μικρή ομιλία του Γιάννη Μελά που – όπως μας είπε – είχε την μεγάλη χαρά να συνεργασθούν στενά με την Μαίρη Κερασιώτη, όταν εκείνος ήταν τότε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου!…..πατώντας ΕΔΩ….

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:123 limit=4}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here