Βόμβα: Εταιρεία Κολοσσός στην Ελλάδα…..πτώχευσε;;

0
185

Σημαντικοί παράγοντες της Ελληνικής αγοράς προειδοποιούν ότι η ελληνική εταιρεία του Μαρινόπουλου, είναι ικανή να τινάξει στον αέρα την οικονομία, καθώς τα μεγάλα χρέη την οδηγούν σε αδιέξοδο.

Οι προμηθευτές σταματούν την συνεργασία τους με τα Carrefοur, καθώς δεν λαμβάνουν τις αμοιβές τους, ενώ οι πληροφορίες είναι ότι υπάρχουν και άλλα χρέη στο κράτος και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Το γεγονός ότι δεν δημοσιεύθηκε ο ισολογισμός της εταιρείας από το 2012 μέχρι το 2014, έχει κινήσει υποψίες, την ίδια ώρα που δεν διαψεύστηκε η εξαγορά των παγίων στοιχείων από κροίσο Σαουδάραβα έναντι 100 εκ. ευρώ. Ο τελευταίος ισολογισμός που δημοσίευσε η εταιρία, ήταν για το 2011!

Από τα 1000 καταστήματα που διαθέτει ο όμιλος και τους 15.000 εργαζομένους, αρκετά έκλεισαν, με εκατοντάδες ανθρώπους να μένουν άνεργοι.

Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων της εταιρείας Μαρινόπουλος:

Το Σωματείο εργαζομένων πέραν της καταγγελίας για τις απολύσεις, που έχουν ήδη γίνει, μετά από κλεισίματα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, καταγγέλλει για απαράδεκτες μεθοδεύσεις τη διοίκηση της Μαρινόπουλος-Carrefour, για μειώσεις έως και 8% στους χαμηλόμισθους αλλά και χιλιάδες απλήρωτες ώρες εργασίας.

Τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ενδιαφέρον από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβαν Σαββίδη για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μαρινόπουλος-Carrefour και αρχική επένδυση τουλάχιστον 200εκ. ευρώ. Αναφέρεται ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει.

Η ανακοίνωση για τη διακοπή συνεργασία με τα Carrefour, από την ΕΒΟΛ:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου θέλει να κάνει γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι διακόπτει την συνεργασία και την διανομή προϊόντων ΕΒΟΛ στα καταστήματα των S/M Μαρινόπουλος-Carrefour τόσο στον Βόλο και στον Νομό Μαγνησίας όσο και στο Λεκανοπέδιο Αττικής και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου οδηγήθηκε στην αναγκαστική αυτή απόφαση μετά από το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησαν τα συσσωρευμένα προβλήματα αδυναμίας της ως άνω αλυσίδας να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Η συνέχιση αυτής της προβληματικής συνεργασίας μας θα εγκυμονούσε κινδύνους για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου ΕΒΟΛ.

Ζητούμε την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και το ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την στήριξη των προϊόντων ΕΒΟΛ.

Απολύσεις και έλεγχος προσωπικών αντικειμένων των εργαζομένων από τον όμιλο «Μαρινόπουλος».

Υ.Γ. Η ΕΒΟΛ «σφράγισε» επιταγές της Μαρινόπουλος!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here