Βόμβα του Κώστα Βαξεβάνη για Μητσοτάκη και εκλογές.

0
261

Έκρηξη του Κώστα Βαξεβάνη για την πολιτική της χώρας μας στο Ουκρανικό και τις κρυφές επιδιώξεις Μητσοτάκη. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δημοφιλής εκδότης-δημοσιογράφος:

Το 2019 ο Μητσοτάκης εξυπηρέτησε το σχέδιο των Ρώσων για μη επίλυση του Μακεδονικού. Τάχθηκε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για να κατηγορήσει τον Τσίπρα και να πάρει την εξουσία. Σήμερα εμπλέκει τη χώρα στο Ουκρανικό για να εξασφαλίσει τη δόση απ το Ταμείο και να πάει σε εκλογές.

Να θυμίσουμε πως και η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη είχε πρωτοσέλιδο θέμα το Ουκρανικό και την απόφαση Μητσοτάκη να στείλει όπλα στην Ουκρανία με δική του προσωπική απόφαση.

Μητσοτάκης, ναι, ο Μητσοτάκης προσωπικά, στέλνει Καλάσνικοφ στους Ουκρανούς. Αποφάσισε με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού να εμπλέξει την Ελλάδα στον πόλεμο. Ως μέτοχο θανάτου. Γιατί είναι γνωστό ότι τα Καλάσνικοφ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης μία αποστολή έχουν: να σκοτώνουν. Να αφαιρούν ζωές. Να κλείνουν σπίτια, πώς το λένε.

Μπορούσε να στείλει, όπως άλλοι, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, αντίσκηνα, κουβέρτες. Βοήθεια που έχει ως αποστολή να σώζει ζωές. Αλλά αυτός διάλεξε πρώτος, πριν υπάρξει απόφαση από την Ευρώπη, να ενισχύσει και με όπλα τον στρατό του Ζελένσκι. Ίσως κάποια από αυτά καταλήξουν μάλιστα και στις ναζιστικές συμμορίες, που εκκαθαρίζουν γηγενείς και ομογενείς.

Αλλά τι σημασία έχει ποιος ποιον θα σκοτώνει μ’ αυτά; Σημασία έχει ότι ο Μητσοτάκης έκρινε πως είναι καλύτερο να αφαιρούμε ζωές Ρώσων, παρά να σώζουμε ζωές Ουκρανών.

Ή, για να μην τον αδικήσουμε, να αφαιρούμε όσο γίνεται πιο πολλές ζωές Ρώσων και να σώζουμε όσο γίνεται πιο πολλές ζωές Ουκρανών. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα δηλώνεται με τον θάνατο των μεν και τη ζωή των δε.

Ρώτησε όμως τον Γεραπετρίτη, τον ανεψιό του, και τον Σκέρτσο, πριν το διαπράξει. Μπαρουτοκαπνισμένους στην εξωτερική πολιτική και άμυνα. Άρα πολύ καταλληλότερους από τον Δένδια και το ΚΥΣΕΑ. Κι αφού ρώτησε, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι έκανε του κεφαλιού του. Αν μάλιστα δεν είχε παραλείψει να συμβουλευτεί και τη Μαρέβα how to spend it, θα ήμασταν ακόμα πιο ήσυχοι.

Ευφυολογήματα τόσο σοβαρά θέματα δεν σηκώνουν, θα πείτε. Ο Μητσοτάκης ανέτρεψε πάγιες θέσεις της χώρας. Έκανε την Ελλάδα μέρος της κρίσης αντί για μέρος της λύσης. Του πολέμου αντί της ειρήνης.

Μας έβαλε έτσι όλους στο μάτι ενός κυκλώνα χωρίς κανέναν σοβαρό εθνικό λόγο. Κι αυτά στη διεθνή πολιτική ούτε ξεχνιούνται εύκολα, ούτε μένουν χωρίς επιπτώσεις.

Έτσι, ο απελάτης της πανδημίας έγινε τώρα στρατηλάτης της Ουκρανίας…

-Πρώτον, γιατί προλαβαίνει τις επιθυμίες του μεγάλου συμμάχου πριν αυτός τις ξεστομίσει. (Μια τέτοια στάση μας βοήθησε, ως γνωστό, πολύ το ’74 με την εισβολή στην Κύπρο).

-Και, δεύτερον, ένας πόλεμος, έστω μεταξύ τρίτων, μπορεί να γίνει άλλοθι για όσα διαπράττει κατά της κοινωνίας. Αντί για ψωμί, του έθνους η τιμή.

Υ.Γ. Στο ίδιο κλίμα κινείται και άρθρο του Θανάση Καρτερού στο documentonews.gr

Ο Μητσοτάκης και τα Καλάσνικοφ

Υ.Γ.1. Βόμβα του Κώστα Βαξεβάνη πριν λίγο: Επιστρέψαμε στο Μεσαίωνα!

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης τονίζει:

Επιστρέψαμε στο Μεσαίωνα, όπου μια σύγχρονη Ιερά Εξέταση και όχι οι πολίτες, θα αποφασίζει τι θα δούμε, τι θα διαβάσουμε, τι είναι καλό;

Αν το ανεχτούμε, ο έλεγχος δεν θα σταματήσει στα Ρώσικα Μέσα, αλλά θα βρει εφαρμογή στην καθημερινότητα με διάφορες «συνταγές καλού».

Υ.Γ.2. Σάλος με όσα είπε ο Κώστας Βαξεβάνης για την πιθανή συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν.

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γευματίσει με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Κυριακή.

Η κυβέρνηση μέχρι αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη συνάντηση. Ελπίζουμε πραγματικά η κυβέρνηση να λέει αλήθεια και τα τουρκικά ΜΜΕ να λένε ψέματα. Διότι εάν ισχύει το αντίθετο και όντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τότε η Ελλάδα θα έχει περιέλθει σε μία ζοφερή ατραπό, άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Την είδηση σχολίασε και ο Κώστας Βαξεβάνης που έγραψε στο διαδίκτυο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here