ΓΕΝΙΚΟ κάλεσμα Κηφισιωτών στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

0
195

Η Κηφισιά δεν επιθυμεί να μείνει αμέτοχη στο συλλαλητήριο που οργανώνεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, στο Σύνταγμα και να φωνάξει ότι «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Για να δώσει λοιπόν πατριωτικό στίγμα, το ραντεβού δίνεται από την Κηφισιώτικη Δια-παραταξιακή Πρωτοβουλία έξω από το σπίτι του Παύλου Μελά, Τατοΐου 50, Κηφισιά, εκεί από όπου ξεκίνησε τον αγώνα του για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, όπου θα αναχωρήσουν τα πούλμαν.

Η πρωτοβουλία μίσθωσης των πούλμαν οργανώνεται από την Κηφισιώτικη Δια-παραταξιακή Πρωτοβουλία που αποτελείται από τον Σύλλογο «Καπετάν Μίκης Ζέζας» και 5 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Κηφισιάς.

Είχε ζητηθεί από την Πρωτοβουλία να αναλάβει ο ΒΙΚΕΛΑΣ την ναύλωση τεσσάρων πούλμαν, Η πρόταση όμως απερρίφθη διότι ΔΕΝ αφορά Δημοτική Εκδήλωση δια την οποία μάλιστα υπάρχει και προβλεπομένη πίστωση.

Πούλμαν βάζει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής, στις 12.00 το μεσημέρι από το Α’ ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57 και στις 12.20μ.μ. από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, με συμμετοχή 5 ευρώ.

Με τόσα πούλμαν βέβαια που θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα, καλό είναι οι συμμετέχοντες να φοράνε βολικά παπούτσια, μια και σίγουρα θα αναγκαστούν να περπατήσουν αρκετά, διότι είναι μάλλον απίθανο τα πούλμαν να καταφέρουν να πλησιάσουν την πλατεία.

Ίσως πιο συνετή η πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος καλεί όσους πολίτες θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και δεν χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο, να συγκεντρωθούν απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, μπροστά στο Άλσος, στις 11.30π.μ. και συντεταγμένα να κατέβουν στο Σύνταγμα.

Στην Κηφισιώτικη Δια-παραταξιακή Πρωτοβουλία κύριο ρόλο έχει ο Σύλλογος «Καπετάν Μίκης Ζέζας», με Πρόεδρο του Συλλόγου τον γνωστό Κηφισιώτη κ. Γιάννη Μελά.

Υπογράφουν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Καλλιόπη Πάστρα Μάγιερ, Γιάννης Παντελεάκης, Μαρία Κεφαλά Σαλματάνη, Πάνος Ραφτόπουλος και Γιάννης Καπάτσος.

Δεδομένου ότι πολύς κόσμος επιθυμεί να διαδηλώσει ανεξάρτητα πολιτικής απόχρωσης, γίνεται έκκληση να μην καπηλευτούν κόμματα την προβλεπόμενη επιτυχία του συλλαλητηρίου.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here