Γεωπολιτικό Κραχ-Ο κύκλος του Πολέμου άνοιξε!…του Charles Nenner.

0
80

-Οι Τούρκοι θα εισβάλουν στην Κύπρο…

-Οι αγορές θα καταρρεύσουν…

Ο ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής και Χρηματοοικονομικού Κύκλου Charles Nenner προειδοποιεί για έναν τεράστιο πόλεμο και βύθιση της οικονομίας.

Για τεραστίων διαστάσεων πόλεμο και καταβύθιση του χρηματοοικονομικού κύκλου παγκοσμίως προειδοποιεί με ανάλυσή του ο ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής και χρηματοοικονομικών Charles Nenner.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα, ο Πολεμικός Κύκλος του Nenner «γύρισε κατευθείαν προς τα πάνω» και ο Οικονομικός του Κύκλος «στράφηκε κατευθείαν προς τα κάτω».

Η επόμενη μεγάλη σύγκρουση δεν πρόκειται να είναι στην Ουκρανία ή στην Ταϊβάν-ακόμα. Αντίθετα, η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στις ΗΠΑ, αφού «το Ιράν απειλεί το Ισραήλ με «πόλεμο» εάν επιτεθεί στον Λίβανο».

Ο Nenner λέει ότι όλη η Μεσόγειος Θάλασσα μπορεί να μετατραπεί σε…κόλαση. Η Hezbollah στον Λίβανο, το Ιράν και η Τουρκία είναι βασικοί παίκτες σε έναν κλιμακούμενο πόλεμο με το Ισραήλ.

Ο Nenner, ο οποίος ζει στα σύνορα με τον Λίβανο στο Βόρειο Ισραήλ, μίλησε στο USAW αμέσως μετά το φράγμα 100 ρουκετών που έπεσαν κοντά στην τοποθεσία του.

Όπως ανέφερε:

Tα παιδιά εδώ δεν έχουν πάει σχολείο εδώ και έναν χρόνο, και μας χτυπούν με ρουκέτες μέρα και νύχτα-είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι η αραβική αντίσταση, με επικεφαλής το Ιράν, δεν είδε τι συνέβη στη Γάζα. Αν αυτό συμβεί το ίδιο, ο Λίβανος θα εξαφανιστεί από τον χάρτη…

Πώς τα ξέρω αυτά τα πράγματα; Ξέρω αυτά τα πράγματα, γιατί συνεργάζομαι με πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο…

Στη δεκαετία του 1960 έγινε πόλεμος και η μισή Κύπρος κατέληξε στους Τούρκους. Η Ελληνική Κύπρος…

Τώρα η Τουρκία δεν θα δεχτεί ποτέ το Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια της Κύπρου. Εάν αυτό συμβεί, η Τουρκία θα καταλάβει όλη την Κύπρο, επειδή υποστηρίζει τη Hamas (και τη Hezbollah).

Εισβολή.

Η Τουρκία θα εισβάλει στην Κύπρο και αυτό θα οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here