Γιάννης Αντετοκούμπο: Έλληνας με «Ε» κεφαλαίο.

0
412

Μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους, έκανε αυτό που έλεγε η ψυχή του. Μοίρασε τρόφιμα και πρόσφερε βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του έδειξαν για ακόμα μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους στα Σεπόλια, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα εν μέσω της πανδημίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23.11.2020) στην παλιά του γειτονιά, στα Σεπόλια στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου και μοίρασε τρόφιμα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο «Greek freak» κινήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας το πόσο «Μεγάλος» είναι σαν άνθρωπος.

Η είδηση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω φωτογραφιών και video που κυκλοφόρησαν στα social media. Μάλιστα, η Αλεξία Κοζιώνα (κάτοικος Σεπολίων που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και φωτογραφήθηκε στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο) μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open για το θέμα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ. Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα πιο πολύτιμα λόγια του πιο πολύτιμου παίκτη του Κόσμου!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας Έλληνας, προτού καν κλείσει τα 25 (γενν. 06/12/94), είναι και με τη βούλα ο καλύτερος παίκτης του NBA για τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς βραβεύτηκε ως MVP και με έναν πολύ συγκινητικό λόγο, μάς θύμισε ότι είναι απλά το «Παιδί από τα Σεπόλια» που έφτασε στην κορυφή του Κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here