Γιατί η Βούλτεψη αρνήθηκε να γίνει υφυπουργός Υγείας;;

0
323

Αίσθηση προκάλεσε το «όχι» της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη να αναλάβει τη θέση της Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση, με τον λόγο της άρνησης της να είναι ο νέος Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όταν ανακοινώθηκε στην κ. Βούλτεψη ότι θα είναι η νέα υφυπουργός Υγείας μετά από τηλεφώνημα του Δημήτρη Σταμάτη, η πρώτη ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ ήταν ποιος θα είναι ο προϊστάμενος της.

Σύμφωνα με διαρροές από το Μαξίμου στο άκουσμα του ονόματος του Άδωνι Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως δεν έχει πρόβλημα με την θέση της υφυπουργού και να είναι υφισταμένη οποιουδήποτε άλλου εκτός του κ. Γεωργιάδη!

Η κ. Βούλτεψη διαφωνούσε γενικά με την υπουργοποιήσει πρώην στελεχών του ΛΑ.ΟΣ τονίζοντας πως θα «έριχνε λάδι στη φωτιά» μετά και τους κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς που έχουν χρεωθεί στη Συγγρού για το «λουκέτο» της ΕΡΤ και η σχέση της ειδικά με τον Άδωνι Γεωργιάδη (Υπουργός Υγείας) δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές από την εποχή της κοινής τους πορείας στη Β’ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών!

Την θέση της Υφυπουργού Υγείας πήρε, η βουλευτής Μαγνησίας και γ.γ. Ισότητας κ. Ζέτα Μακρή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here