Γιατί η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου έχει καταχωρηθεί στα βιβλία των παγκοσμίων ρεκόρ!!

0
275

Κατά καιρούς διαβάζουμε e-mail από φίλους ή και αγνώστους που ειρωνεύονται τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, συγκρίνοντάς την με άλλες «μακρύτερες», «ψηλότερες», «φθηνότερες» ή «κατασκευασμένες σε συντομότερο χρόνο».

Έχουμε ακούσει, διαβάσει ή ακόμα και παρακολουθήσει εμπεριστατωμένες ελληνικές μελέτες, διαλέξεις και παρουσιάσεις για τις προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι σχεδιαστές και οι εκτελεστές αυτού του μοναδικού (σε ορισμένους τουλάχιστον τομείς) έργου.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται σήμερα (που δεν απευθύνεται μόνο σε μηχανικούς) γίνεται με εύληπτο τρόπο η ανάλυση όλων αυτών των προϋποθέσεων, παραγόντων και προβλημάτων, και οι εναλλακτικοί τρόποι που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπισή τους.

Και η ανάλυση αυτή δεν γίνεται από κάποιους Έλληνες μηχανικούς ή από τους Γάλλους κατασκευαστές της, αλλά από το διεθνώς αναγνωρισμένο για τη σοβαρότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει National Geographic.

Όσοι λοιπόν έχουν ακόμη αμφιβολίες για την αξία και τη μοναδικότητα της κατασκευής της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που εξ αρχής είχαν εντυπωσιαστεί και πειστεί, πιστεύω ότι μετά την παρακολούθηση αυτής της τηλεοπτικής παρουσιάσεως θα έχουν απαντήσεις σε κάθε ερώτημά τους που θα ικανοποιήσουν πλήρως κάθε απορία τους.

Δείτε το βίντεο από το διεθνώς αναγνωρισμένο για τη σοβαρότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει National Geographic:

{videobox}yBDjHARCu64{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here