Γιατί ο Παππάς δίνει «μόνον 4 άδειες στους καναλάρχες»;

0
304

Αφού η προπαγάνδα των καναλαρχών μεταδίδεται ακόμα και μέσω δημοσιοϋπαλλήλων «δημοσιογράφων» της ΕΡΤ που φυσικά έχουν τόση σχέση με την πραγματική οικονομία όσο ο αιώνια διορισμένος Μητσοτάκης και αφού στελέχη της κυβέρνησης αδυνατούν να τους βάλουν στην θέση τους……ας απαντήσουμε εμείς του olympia.gr !!

1.Σε όλη την δυτική οικονομία, τα πολιτισμένα κράτη όταν δημοπρατούν θεσεις σε ιδιώτες για οποιονδήποτε κλάδο, πάντα φροντίζουν οι θέσεις αυτές να είναι εμφανώς λιγότερες από τους πραγματικά ενδιαφερόμενους.

Με αυτόν τον τρόπο, κατά την διαγωνιστική διαδικασία, το τίμημα ανεβαίνει στα ύψη, ακριβως επειδή δημοπρατείται μεταξύ πολλών μνηστήρων. Εάν το κράτος αποφασίσει να δώσει επιπλέον άδεια, η τιμή εκκίνησης της είναι η υψηλότερη τιμή του τελευταίου διαγωνισμού. 

Με αυτόν τον τρόπο, τα έσοδα του κράτους εκτοξεύονται. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ;

2.Εάν ο Παππάς ήθελε να εξυπηρετήσει τους καναλάρχες, θα έδινε παραπάνω άδειες. Με αυτόν τον τρόπο, οι καναλαρχες θα έστηναν μια προσυμφωνία μεταξύ τους και θα μοίραζαν τις άδειες χωρίς να χτυπηθούν.

Κοινώς τσάμπα, εις βάρος των δημοσίων εσόδων. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ».

Τώρα που ο Παππάς δομεί διαγωνισμό με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, λογικό είναι να σκουζουν αυτοί που χάνουν την κουτάλα.

Μετά από αυτές τις απλές εξηγήσεις, αν υπάρξει κάποιο δημοσιογραφικό φυντάνι που θα επαναλάβει το ερώτημα «μα γιατί ο Παππάς δίνει μόνον 4 άδειες», δεν θα είναι γίδι. Αργυρώνητος υπηρέτης των νταβατζήδων θα είναι. 

Υ.Γ. Όταν η διαφημιστική πίτα υπολογίζεται περίπου 200 εκατ. ετησίως και το λειτουργικό κόστος ενός βιώσιμου καναλιού είναι γύρω στα 50 εκατ……. μόνο 4 άδειες μπορούν να δωθούν!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here