ΓΙΑΤΙ η κάθοδος του Τσίπρα στον Πειραιά προκαλεί «Πολιτική Τρικυμία»;

0
191

-Η συμπάθεια του Αρχιεπισκόπου στον Αλέξη Τσίπρα,

-Η θερμή υποδοχή της Μητρόπολης Πειραιώς,

-Η χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη,

-Το ρεπορτάζ του MEGA.

Κατά τη χτεσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά διαφάνηκαν:

  • Η συμπάθεια του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Την έδειχνε σε κάθε στιγμή. Τον ήθελε δίπλα του στην εξέδρα της προβλήτας στο λιμάνι. Είχε την έγνοια να του δοθεί το περιστέρι για να το απελευθερώσει…
  • Η θερμή υποδοχή και φιλοξενία της Μητρόπολης Πειραιώς στον Αλέξη Τσίπρα.
  • Τα περιθώρια για αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του Ολυμπιακού. Η χτεσινή χειραψία των δύο ανδρών ίσως αποδειχτεί ότι ήταν η αρχή. Ενδεικτικό και το χτεσινοβραδινό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο του MEGA με την ειδική αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά και την προβολή της φωτογραφίας από την Μητρόπολη όπου είναι πλάι-πλάι Τσίπρας, Μόραλης και Μαρινάκης.

Άλλωστε όπως υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στον Μητροπολίτη Σεραφείμ:

«Θα σας επισκεφτώ σύντομα στην έδρα σας για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός του Πειραιά».

Η κάθοδος του Τσίπρα στο πρώτο λιμάνι της χώρας προκαλεί Πολιτική Τρικυμία!…

Υ.Γ. Χειραψία υψηλού συμβολισμού-Τι σηματοδοτεί;

Η χειραψία του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά ενδεχομένως να σηματοδοτεί μια νέα αρχή στις μεταξύ τους σχέσεις.

Χειραψία Τσίπρα-Μαρινάκη εντός του Ναού της Αγίας Τριάδας και ανταλλαγή ευχών για το Νέο Έτος, προφανώς για λιγότερες εντάσεις και διαπροσωπικές αψιμαχίες!

Η ανταλλαγή ευχών μεταξύ του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του επιχειρηματία έγινε μετά τη νέα εμπλοκή που διαφάνηκε στις σχέσεις τους λόγω του αιχμηρού άρθρου του Αλέξη Τσίπρα στο «Βήμα της Κυριακής», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της εφημερίδας.

Στο άρθρο αυτό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε:

«Όσο άτοπο θα ήταν να μην πιστώσει κανείς στην εφημερίδα τους δημοσιογράφους και στην ιδιοκτησία της αυτή τη δημοκρατική στάση, τόσο άδικο για την Ιστορία θα ήταν να αποσιωπήσει ότι υπήρξαν περίοδοι που η ιδιοκτησία της την οδήγησε σε ατραπούς εκτός των διακηρυγμένων αρχών της».

Ωστόσο, η χειραψία των δυο ανδρών στον Πειραιά ενδεχομένως να σηματοδοτεί μια νέα αρχή στις μεταξύ τους σχέσεις γεγονός που παρακολουθεί στενά το Μέγαρο Μαξίμου με διόπτρες νυχτερινής οράσεως καθώς τους προκαλεί πολιτικό άγχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here