ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Όταν το 2015 ο Άρης Πορτοσάλτε δυσφήμισε τα διεθνή ΜΜΕ και η Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου τον εγκάλεσε να ανακαλέσει!

0
224

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ της 07 Μαρτίου 2015:

Την πάτησε, που λέτε, ο Άρης. όταν ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι θα ηλεκτροδοτήσει 300.000 νοικοκυριά, έγινε έξαλλος. Σιγά μην υπάρχουν 300.000 χωρίς ρεύμα, αναφώνησε. 

«Υπάρχουν οικογένειες οι οποίες είναι πρόθυμες να βγουν στην τηλεόραση, βγαίνουν σε όλα τα διεθνή δίκτυα τα τελευταία δύο χρόνια, βγαίνουν επ’ αμοιβή. Αυτό είναι κομμάτι της προπαγάνδας, αμείβονται από τους εξειδικευμένους οδηγούς συνεργείων και δημοσιογράφους». 

Βγαίνουν επ’ αμοιβή στα διεθνή μέσα οι οικογένειες για να πούνε ψέματα ότι δεν έχουν ρεύμα και φαγητό. Απατεώνες τούς αποκάλεσε ο Άρης, και τους μεν, και τους δε.

Τα λόγια του Άρη υπέπεσαν στην αντίληψη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, η οποία έστειλε επιστολή στον ΣΚΑΪ, ζητώντας στοιχεία που τεκμηριώνουν τις βαρύτατες καταγγελίες. 

«Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε αποδεικτικά στοιχεία για φερόμενα ως στημένα ρεπορτάζ, παρακαλούμε να ανακαλέσετε άμεσα μέσω της εκπομπής σας και αναμένουμε εγγράφως την αιτιολογία που έγινε αυτή η αναφορά για τα ξένα μέσα ενημέρωσης»….καταλήγει η επιστολή.

Υ.Γ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ το διεθνές ρεζίλεμα του Άρη Πορτοσάλτε……

Υ.Γ.1. Άρης Πορτοσάλτε «Οι Έλληνες στην καλοπέραση. Μπουζούκια, πούρα, ουίσκι και πουτάνες»!!

{videobox}1W9N3DMA73I{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here