Για τον πλανήτη μας.

0
807

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος προσέφεραν στους πολίτες μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου αναπτύχθηκαν εξαιρετικές απόψεις για την κλιματική αλλαγή από:

-Τον ακαδημαϊκό Χρήστο Ζερεφό,

-Τον διευθυντή περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης ΔιαΝΕΟ, Θοδωρή Γεωργακόπουλο,

-Τον Αντιδήμαρχο Υποδομών, Ενέργειας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δήμου Κηφισιάς Σταύρο Ζαπάντη και

-Την Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης του Δήμου Κηφισιάς Ρόζυ Χαριτοπούλου.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Εκπρόσωπο Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα τον Κ. Τσουτσοπλίδη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση, όπου αναπτύχθηκε / αποδείχθηκε  με επιστημονικά ευρήματα,  ότι η κλιματική αλλαγή είναι ΕΔΩ και οι επιπτώσεις της θα επηρεάσουν την καθημερινή ζωή όλων μας.

Η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων-Επικοινωνίας  κ. Ζέτη Κασιμάτη και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Δημήτριος Αγγελίδης.

Αυτή την φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας! 

Η λύση δεν είναι να μην ψηφίσουμε στις Ευρώ-Εκλογές και να αφήσουμε χώρο στην οπισθοδρόμηση να διαλύσει την Ευρώπη από μέσα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς πρόσφεραν μια μεστή συζήτηση με τον χειμαρρώδη ακαδημαϊκό κ. Χρήστο Ζερεφό, τον κ. Θοδωρή Γεωργακόπουλο του ΔιαΝΕΟ, την κ. Ρόζυ Χαριτοπούλου, τον κ. Σταύρο Ζαπάντη και τον συντονιστή κ. Κ. Τσουτσοπλίδη…..για την κλιματική αλλαγή.

Ζωντανά από τον Δήμο Κηφισιάς…..

Για τον πλανήτη μας

??? #Αυτήτηφοράψηφίζω για τον πλανήτη μας! Ζωντανά από τον Δήμος Κηφισιάς.?? ΟΜΙΛΗΤΕΣ▫️ Χρήστος Ζερεφός από Ακαδημία Αθηνών ▫️ Thodoris Georgakopoulos διευθυντής περιεχομένου του diaNEOsis▫️ Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Δήμου Κηφισιάς ▫️ Σταύρος Ζαπάντης, Aντιδήμαρχος Υποδομών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δήμου Κηφισιάς .Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος..#thistimeimvoting #euelections2019 #climatechange #environment

Publiée par Δήμος Κηφισιάς sur Mardi 5 mars 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here